Szerintetek mennyiben változott a munkaerőpiac Magyarországon 2009 óta?
Nézzük csak van itt valaki, aki azt írja
ha van valamilyen kitanult szakmád akkor a cégek versenyeznek érd te pedig kényed kedved szerint válogathatsz vagy béremelést is kérhetsz
Én felhívom a figyelmét rá, hogy ez egy rohadt nagy tévedés és felhozom a sajtóban jelenleg is aktuális témát, hogy nem csak, hogy EZ NEM IGAZ, hanem konkrétan a TÖRVÉNY ÁLTAL ELŐÍRT szakképzett minimálbért sem fizette ki a Spar a targoncásainak. Ha igaz lett volna, amit ír, akkor tömegesen otthagyják a spart.
Nem hagyták ott, mert nem igaz, amit ír.
Jön a csavar, ő nekiáll kimagyarázni, hogy
A targonca vezetés nem éppen egy szakma
és nyomja tovább
Jog szerint lehet szakma de targoncavezetői jogosítványért nem szükséges semmilyen végzettség az csak egy kurzus.
erre ezt üzenem a kis ostobának
A(Z) ÉPÍTŐ- ÉS ANYAGMOZGATÓ GÉP KEZELŐJE (TARGONCAVEZETŐ) SZAKKÉPESÍTÉS LEÍRÁSA
OKJ 32 582 02 / E-000289/2014/A025
ez bizony szakma
de ő még ezután is magyarázza tovább.
Közben maga ismeri el ezzel, hogy hülyeséget írt, hiszen akkor mégsem igaz, hogy
kitanult szakmád akkor a cégek versenyeznek érd te pedig kényed kedved szerint válogathatsz vagy béremelést is kérhetsz
KI IS ITT AZ OSTOBA? Az, aki reálisan látja a munkaerőpiac helyzetet vagy az, aki össze-vissza hazudozik és be is ismeri, hogy nem igaz, amit írt, de nekiáll kidumálni.
Igen elismertem hogy rosszul fogalmaztam azzal hogy nem szakmák közé soroltam a targoncázást.
De könyörgöm értsd már meg hogy én arról beszélek hogy van olyan szakma is amiben nincs hiány. a diplomás szakmák közül például a Manager sem hiányszakma mert, ugyan ez a helyzet a targoncázással is hogy van utánpótlás.
Ennyire hülye nem lehetsz hogy nem vagy képes ezt felfogni
Nézzük csak van itt valaki, aki azt írja
ha van valamilyen kitanult szakmád akkor a cégek versenyeznek érd te pedig kényed kedved szerint válogathatsz vagy béremelést is kérhetsz
Én felhívom a figyelmét rá, hogy ez egy rohadt nagy tévedés és felhozom a sajtóban jelenleg is aktuális témát, hogy nem csak, hogy EZ NEM IGAZ, hanem konkrétan a TÖRVÉNY ÁLTAL ELŐÍRT szakképzett minimálbért sem fizette ki a Spar a targoncásainak. Ha igaz lett volna, amit ír, akkor tömegesen otthagyják a spart.
Nem hagyták ott, mert nem igaz, amit ír.
Ennyire hülye nem lehetsz hogy nem vagy képes ezt felfogni
Tök jó, hogy előre meg van írva a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!