Fideszesek, nem gondoljátok, hogy nem szép dolog egy országot Soros György ellen fordítani?
Ezektől a fideszre szavazóktól mit vársz? még beszélni is alig tudnak.
A fidesz (orbán) összelopta csalta a kétharmadot és ezzel a lopott hatalommal zsarolja a többséget.
Sok minden nem bizonyítható ebben a történetben, így rá lehet kiáltani pár kijelentésre, hogy összeesküvés-elmélet. Ettől függetlenül wikipédiát megjelölni forrásként, tényként kezelni az ott leírtakat... :) Meg a baloldali Euronews riportfilmjével jönni. Fogjátok már föl, hogy Európában nincs független média! Ez nem magyar sajátosság, csak felzárkóztunk abban is Európához!!! Nem most, hanem 2002-ben!
Az számomra is baromira meglepő, hogy egy kormány kész olyan dolgokról is beszélni, amiről meglátása szerint tudja, hogy úgy van, de nincs rá bizonyítéka, ez a politikában Európában eddig egyáltalán nem volt jellemző, sőt még az újságírást sem jellemezte ez nálunk korábban, egyedül a kuruc volt régen ilyen merész! Hogy mi igaz ebből mi nem, arról lehet vitázni, ami nem képezi vita tárgyát, az az, hogy Soros György előállt egy iránymutatással, amit publikált is (Orbán Viktor is egyébként, így akár Orbán-terv is van!) amiben leírta Ő miként kezelné Európa, pontosabban az Európai Unió helyében a migrációt (ezt nevezi Soros-tervnek a kormány!), ahogy azt is leírta, hogy mindehhez nyilván rengeteg pénz kell, s Ő kész kölcsönt adni erre! Tehát Ő szimplán bizniszként közelítette meg a történetet, (teljesen érthető módon, hisz hidegvérű, érzelemmentes üzletember! Azaz jó üzletember!) nyílt lapokkal játszik az öreg e tekintetben (e tekintetben!), nincs sundám-bundám, abban lehet, hogy ezt a nyomást próbálja erősíteni annak érdekében, hogy a bizniszt nyélbe tudja ütni, na ez az amire nincs bizonyíték, de összeesküvés-elméletnek nem nevezhető, hacsak 1. a civil szervezetek tagja pontosan tudják, hogy ez a cél (teljességgel kizárt, szimplán szociálisan érzékeny, jótét lelkek), 2. a kölcsönt nem egyedül adná Soros, csak ez így van előadva, 3. ebben az egészben Soros kispályás és még sokan állnak mögötte. Na ez az, ami összeesküvés-elmélet!!! Így néz ki egy!
Hogy a civil szervezetek, akik a migránsok megsegítésére sietnek, legyen az információ, ellátás, mentőakció, bármi azokat a szervezeteket azért pénzeli, hogy a nyomás nőjön! Én úgy gondolom, hogy ez utóbbi igaz, de semmi bizonyítékom nincs erre! Én mondhatom (írhatom) ezt, XY, innen a fotelből (max. azt gondoljátok, mondjátok, hogy nyilvánvalóan hülye vagyok, na és...), no de egy miniszterelnök, hát nem tudom... abban a minőségben nem biztos, hogy merném mondani! Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy Ők több mindenbe belelátnak, mint mi, egyszerű polgárok.
Szóval a wikipédán összeesküvés-elméletnek nevezi ezt egy átlag polgár, aki még annyira sem lát bele ebbe az egészbe, mint pl. az EP-ben ülők, akik azért vmivel közelebb ülnek a tűzhöz, de még Ők is csak feltételezni tudnak, az más kérdés, hogy tényként közlik feltételezéseiket, de ebben nem ez a lényeg, hanem az, hogy hogy lehetne így hitelesebb a wikipédián leírtak???
Szóval hagyd ezt a dolgot! Ha úgy gondolod, hogy ez az egész egy hülyeség, és hibásak azon feltételezések, amit a Fidesz tényként közöl (sőt akár azt is, ha kritizálod őket azért, hogy tényként közölnek feltételezéseket), akkor írd azt és azt én abszolút eltudom fogadni, mint vélemény, de bizonygatni ezt, úgy ahogy a Fidesz sem, úgy te sem tudod!
nem tudnak gondolkozni fölösleges a kérdés, nekik amit orbán mond az úgy van, mégha napi szinten is tök mást tapasztalnak (szrt sem ér a fizetésük például)
vagy éppen nem tapasztalnak (migráncsok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!