Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti kire fogtok szavazni az EP...

DTR42 kérdése:

Ti kire fogtok szavazni az EP választáson és miért? És szerintetek milyenek lesznek az arányok, melyik párt hány embert fog tudni majd elküldeni az EP-be?

Figyelt kérdés

2019. márc. 8. 06:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%

A fidesz tarol. Az ellenzékben, egy kanál vízbe belefojtanák a másikat, sőt saját magukat is. Ezen kívül mást nem igazán látni.

Szavazni meg DK-ra, ami a fidesznek jó.

2019. márc. 8. 08:20
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
A Fideszre! Legfőképpen azért, mert egyrészt egyetértek a politikájával, másrészt meg naggggyon nem értek egyet Brüsszel jelenlegi politikájával!
2019. márc. 8. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Jones mi 7re jarunk. Ezert nyer a Fidesz..nektek is 7re kene akkor tobb eselyetek volna
2019. márc. 8. 09:14
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Én a Fideszre fogok szavazni, szeretném hogyha nem lenne Magyarország bevándorlóország. Az arányokat nem tudom megmondani, de a Fidesz nagy fölénnyel fog nyerni, az tuti.
2019. márc. 8. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én az MKKP-ra, vagy a Momentumra. De valószínű a kutyákra. Az ellenzék többi részével nem tudok azonosulni, a Fidesz meg egy autoriter rezsimet épít ki, soha nem szavaznék rájuk, nagy kárt okoztak eddig is.

Szerintem nagy többségben Fideszes mandátumok lesznek, mindössze néhány ellenzéki lesz.

2019. márc. 8. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
"Fideszre szavazok mert migráns migráns migráns, meg azért mert az ellenzék bla bla bla". Küldjetek már légyszi olyan oldalakat ahol az ellenzék így meg úgy viselkedik... Utána én is küldök olyat ahol a Fidesz miket művel. ;-)
2019. márc. 8. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Csak a Fideszre. Miért? Egyszerű, ki jöhetne még számításba?
2019. márc. 8. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
16# Neked csak annyit tudok mondani, hogy mi tiszteletben tartjuk, ha te nem a Fideszre szavazol. De te is tiszteletben kell tartsd, hogy mi meg a Fideszre akarunk szavazni. Ennyi.
2019. márc. 8. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!