Vona Gábor szerint van nagyon sok jó intézkedése a kormánynak. Igaza lehet vajon?
Azért sok igazságot mond, és valóban most ne a túlkapásokat vagy a hibákat keressük, mert nyilván a kormány úgy alakítja h neki jó legyen.
Azt is kiemelném, hogy valóban nem kellene egymásra acsarkodniuk sem a pártoknak sem a magyar embereknek, mert addig nem lesz itt jobb. Nyilván nem rossz próbálkozás az ellenzék összefogása sem, de úgy lenne jó ha a kormány is hajlandó lenne leülni és együtt megvitatni a dolgokat.
Nagyon kedvelem ezt a palit mindig megmondja a tutit és egyáltalán nem gyulolkodve hanem tok komolyan elemezve a dolgokat, átgondoltan. O már rájött h nem az a megoldás ha egymásra kopkodunk h fúj fidesz vagy fúj balliberálisok fúj jobbik.
De vajon a magyar nép mikor jut el erre a szintre?
Beszélni könnyű, azt gyurcsányi is tud. Megvalósítani na az nehéz. Vona még mindíg jobbikos, csak a háttérből vezeti a pártot. Ő találta azt a kamut is ki, hogy fogják rá a szélsőjobbos kijelentéseket, hogy ő utasította a pártot erre.
Ami nettó haugság. Amikor agyonverták 5-en jobbikosok, azt a mozgásérült romát azt is Vona tanácsolta? Akkor is rájátszottak bizonyos igényekre ? :O
Szerintem igaza van, hogy vannak olyan dolgok is, amivel egyet lehet érteni. (A mérleg két serpenyőjéve téve a dolgokat így is borzasztó a Fidesz persze.)
Utálom is azokat az ellenzékieket, akiknek muszáj mindenben ellentmondani a Fidesszel.
Pl. Együtt: "bontsuk le a kerítést". (Aztán csodálkoznak, hogy fél százalékot kaptak.)
Vagy most hogy a családok támogatásával kampányolnak, a 444 törzsközönsége szerint "mit turkál be a kormány a hálószobámba????" Na szóval ezek nagyon rossz reakciók...
Vagy amikor Ungár Péter azt mondta, hogy egyes kérdésekben nem ciki egyetérteni a Fidesszel, a 444 közönsége kommentekben meg is lincselte kb...
"Én Vonát egyértelműen a szimpatikus politikusok közé soroltam, egészen tavaly tavaszig, amikor lefeküdt Simicskának."
Nem feküdt le - csupán a párttársa szavaival élve - kielégítettek bizonyos igényeket. Simicska bizonyos igényét :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!