Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » EP Választáson érdemes kis...

EP Választáson érdemes kis pártra szavazni?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a Fideszt.Szóval a legnagyobb ellenzéki pártra kéne,ami le tudja győzni.

De nem szimpatikus sem a Jobbik sem a Gyurcsányék.Egy kis pártra áll hozzám legközelebb.

2019. márc. 5. 13:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%

"Hetes a Jobbik es a Mi Hazank sem tamogtja a migraciot."

Gyakorlatilag SENKI sem támogatja, csak a Fidesz telepít ide szíreket meg dél amerikai menekülteket :)

2019. márc. 5. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem az 5%-ra bármelyik pártnak lehet reális esélye...

Április nyolcadián is sok gondot okozott ennek a taktikai szavazásnak az agresszív reklámozása.

Szerintem emögött az MSZP áll, így akar szavazatokat szerezni...

Jó lenne, ha mar eltűnne és hagyná a valódi ellenzéket is érvényesülni.

Bár senki nem kérdezte, de én pl. az LMP-re fogok voksolni...

2019. márc. 5. 15:35
 13/17 anonim ***** válasza:

"meg látjuk a közvélemény-kutatásokat."

Amik január-februárban a Momentumnak és az LMP-nek is 4-5%-ot mutattak. Ez alapján nem lehet magabiztosan kijelenteni, hogy "úgy se jutnak be".

2019. márc. 5. 15:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Az Európai Baloldal az egyetlen hiteles ellenzéki párt,aki az én érdekeimet képviseli.

Én rájuk szavazok.

Nem kell sem az álbaloldali DK és MSZP,sem a szélkakas Jobbik,sem a náci Mi Hazánk,sem a fideszbérenc Momentum.

Ideje felépíteni egy hiteles,baloldali ellenzéki erőt.

2019. márc. 5. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Xd, Európai Baloldal. Indul egyáltalán? Ha igen, minek? Az EU sosem lesz új Szovjetunió.
2019. márc. 5. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Az Európai Baloldal nem 100%, nem mondom biztosra, de lehetséges hogy egy kamu párt mint a "liberálisok", ezeket a Fidesz hívja életre... Szándékosan ilyen egyértelmű balos, liberális nevekkel, hogy azok akik amúgy biztos, hogy nem szavaznának a Fideszre, mert balosal és liberálisak, ne is egy valódi baloldali pártra szavazzanak.

Lényegében elszipkázzák Tőlük ezzel a szavazatokat, s mivel ezek a kamu pártok nem jutnak be, a legerősebben végzett pártra szálnak a szavazatok, ami nagy eséllyel a Fidesz.

Az ilyen balos, liberális polgárok szavazatait másképpen nem tudnák sehogy sem megszerezni...

De amúgy jobb oldalon is van ilyen párt. A Mi Hazánk Mozgalom.

Csak azzal már lehet, hogy más terveik vannak, esetleg az lesz az új KDMP egyszer, mert már van egy stabil 1%-os támogatottsága.

De ugyanígy indult.

2019. márc. 5. 16:57
 17/17 A kérdező kommentje:

De nincsen Magyarországon más baloldali párt.

Ki lenne baloldali?A privatizációt és megszorításokat levezénylő,milliárdosok által vezetett MSZP vagy a belőle kivált DK?

Az MSZP nem képviseli a munkások és a rászorulók érdekét

2019. márc. 5. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!