EP Választáson érdemes kis pártra szavazni?
Nem szeretem a Fideszt.Szóval a legnagyobb ellenzéki pártra kéne,ami le tudja győzni.
De nem szimpatikus sem a Jobbik sem a Gyurcsányék.Egy kis pártra áll hozzám legközelebb.
"Hetes a Jobbik es a Mi Hazank sem tamogtja a migraciot."
Gyakorlatilag SENKI sem támogatja, csak a Fidesz telepít ide szíreket meg dél amerikai menekülteket :)
Szerintem az 5%-ra bármelyik pártnak lehet reális esélye...
Április nyolcadián is sok gondot okozott ennek a taktikai szavazásnak az agresszív reklámozása.
Szerintem emögött az MSZP áll, így akar szavazatokat szerezni...
Jó lenne, ha mar eltűnne és hagyná a valódi ellenzéket is érvényesülni.
Bár senki nem kérdezte, de én pl. az LMP-re fogok voksolni...
"meg látjuk a közvélemény-kutatásokat."
Amik január-februárban a Momentumnak és az LMP-nek is 4-5%-ot mutattak. Ez alapján nem lehet magabiztosan kijelenteni, hogy "úgy se jutnak be".
Az Európai Baloldal az egyetlen hiteles ellenzéki párt,aki az én érdekeimet képviseli.
Én rájuk szavazok.
Nem kell sem az álbaloldali DK és MSZP,sem a szélkakas Jobbik,sem a náci Mi Hazánk,sem a fideszbérenc Momentum.
Ideje felépíteni egy hiteles,baloldali ellenzéki erőt.
Az Európai Baloldal nem 100%, nem mondom biztosra, de lehetséges hogy egy kamu párt mint a "liberálisok", ezeket a Fidesz hívja életre... Szándékosan ilyen egyértelmű balos, liberális nevekkel, hogy azok akik amúgy biztos, hogy nem szavaznának a Fideszre, mert balosal és liberálisak, ne is egy valódi baloldali pártra szavazzanak.
Lényegében elszipkázzák Tőlük ezzel a szavazatokat, s mivel ezek a kamu pártok nem jutnak be, a legerősebben végzett pártra szálnak a szavazatok, ami nagy eséllyel a Fidesz.
Az ilyen balos, liberális polgárok szavazatait másképpen nem tudnák sehogy sem megszerezni...
De amúgy jobb oldalon is van ilyen párt. A Mi Hazánk Mozgalom.
Csak azzal már lehet, hogy más terveik vannak, esetleg az lesz az új KDMP egyszer, mert már van egy stabil 1%-os támogatottsága.
De ugyanígy indult.
De nincsen Magyarországon más baloldali párt.
Ki lenne baloldali?A privatizációt és megszorításokat levezénylő,milliárdosok által vezetett MSZP vagy a belőle kivált DK?
Az MSZP nem képviseli a munkások és a rászorulók érdekét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!