Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg elhiszik az emberek...

Tényleg elhiszik az emberek azt, hogy a migránsveszély miatt az összes EU ország hamarosan no-go zóna lesz, vagy csak internetes trollkodás?

Figyelt kérdés
Magyarországon évek óta annyi no-go zóna van a romák miatt (is), hogy az európai országok nagyrészét együttvéve sem közelíti meg ezt a számot.
2019. márc. 3. 11:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
66%

Azért elég szórakoztató látni, hogy a fideszesek más kérdés alatt orrba-szájba nyomják, hogy ők nem idegengyűlölők ám, nem nem, csak kopogtatni kel és legálisan bárki bejöhet papírokkal.

Ilyenkor meg azért csak kibújik a szög a zsákból, hogy de de ez bizony a jó öreg idegengyűlölet. Ugyanis gyengébbek kedvéért a legtöbb nyugaton élő bevándorló bizony a fideszkonform módon papírokkal, letelepedési engedéllyel, munkavállalásival érkezett, nem nem a 2015 utáni embertömeg, azok nem, de a nyugati muszlimok többsége fokozatosan a 60-as, 70-es évek óta érkezett, jó részük teljesen legálisan, és most ellenük is megy a gyűlölködés. Tehát igazából az a baj velük, hogy bizony mások. Tudjátok mint mikor a kis rasszistáknak az a baja, hogy Párizsban sok a fekete a metrón, nem csinálnak semmi rosszat, csak sok van belőlük és ők ezen szörnyülködnek egy kört, de ettől ők még nem rasszisták ám, neeeem. :-D

Most hátradőlök és élvezettel fogom nézni, ahogy az "egyáltalánnemrasszistaidegengyűlölők" megmagyarázzák, hogy ők nem rasszisták, nem idegengyűlölők és én vagyok a liberálfasiszta megvezetett hülye, migránssimogató sorosista.

Hajrá gyerekek!

2019. márc. 3. 11:48
 22/32 anonim ***** válasza:
60%
#19 #20 komcsi elvtársak! Nincsenek érveitek, még egy kormányzati fake news oldallal sem sikerül "alátámasztani" sem semmit. Legalább valami 888, origo, stb cikket linkeljetek, ha mást nem tudtok, így az ilyen fake news gyárakat nem ismerőknek első blikkre talán úgy tűnhet igazatok lehet :)
2019. márc. 3. 11:53
 23/32 anonim ***** válasza:
87%
Az utóbbi 15 évben elég sokat utazom Nyugat-Európában, a nagyvárosok többsége multikulti, mindenféle embert látni. Engem sosem zavart, színesebb tőle az összkép. Csak nálunk hiszik sokan, hogy mindenkitől rettegni kell, akinek más a bőrszíne, a kulturális háttere. A valóságban sok minden megfér egymás mellett békében.
2019. márc. 3. 11:53
 24/32 anonim ***** válasza:
76%

3as válaszoló azt kifelejtetted az okfejtésből hogy 30 év múlva a cigányok többségben lesznek mo n.

Jelenleg 2 magyar gyerekre 8 roma születik.

Szóval ha ez az ütem tartja magát akkor bulgária lesz itt nem pedig svéd paradicsom.

2019. márc. 3. 11:54
 25/32 anonim ***** válasza:
77%

"Igen, mivel borsodiként látom hogy szűnik meg egy komplett megye."

Igen, és az, hogy Borsodban bezárt minden, vasgyárostól, bányástól, az is a "bevándorlók" hibája.

2019. márc. 3. 12:11
 26/32 anonim ***** válasza:
83%

"Az, hogy BAZ megye egy lepratelep, csak azt igazolja, hogy az országon belül is megvan már bőven a mi migránsproblémánk, ami sokkal súlyosabb, mint akármely országé"

Láttál már leprást, hogy ezt így meg tudod állapítani?

Éltem én már Nyugat-Európában is, nem igazán tapasztaltam azokat amiktől hangos a kormánymédia, de BAZ megyében is éltem és az sem olyan hely, amilyennek leírod.

2019. márc. 3. 12:13
 27/32 anonim ***** válasza:
30%

De jó, hogy itt mindenki élt Nyuga Európában és semmit nem tud arról, amit elmondott a svéd rendőr is :)

Londonban is a savas támadásokat is a fránya angolok csinálják :D

2019. márc. 3. 12:21
 28/32 anonim ***** válasza:
82%

# 27

Én Nyugat-Flandriában éltem, ahol nincsen semmi ilyen jellegű probléma. Ugyanúgy dolgoznak fehérek, feketék, ázsiaiak, arabok. Közbiztonság sokkal jobb, mint Magyarországon. Érdekes módon ott nincsen minden üzletnek biztonsági őre, ott nem veszik fel őket.

Terrortámadások pedig főként a Nyugati Világ szimbólumaiban történik, mint Párizs, London, Brüsszel.

Amúgy minden országban lesznek olyanok, akiket rá lehet venni ilyenekre, nem véletlen, hogy 2016, 2017 és 2018-ban is tartóztattak le magyarok akik az ISIS-hez akartak csatlakozni.

2019. márc. 3. 12:38
 29/32 anonim ***** válasza:
76%

"Érdekes módon ott nincsen minden üzletnek biztonsági őre, ott nem veszik fel őket."

Nem így akartam, hanem

Érdekes módon ott nincsen minden üzletnek biztonsági őre, ott nem veszik fel a földről az elhagyott dolgokat, akár napokig sem.

2019. márc. 3. 12:39
 30/32 anonim ***** válasza:
31%
Inkább az a kérdés, hogy hogyan lehet néhány ember annyira ostoba, hogy az orbán elleni gyűlölöttől elvakulva letagad egy valós problémát? Csak úgy mondom mikor a Fidesz nem kampányolt ennyire a migránsokkal már akkor is probléma volt ez.
2019. márc. 3. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!