Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tennél ha a kezedben...

Dave092 kérdése:

Mit tennél ha a kezedben lenne egy Orbán féle "Öszödi beszéd" amibe ha nyilvánosságra kerülni belebukna?

Figyelt kérdés
Nem, nincs a kezemben hasonló :D Ti mit tennétek ha lenne? Felhasználnátok ellene, ha igen, hogyan adagolnátok a közéletbe, esetleg megzsarolnátok?
2019. márc. 2. 20:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Végiggondolnám a folytatást. Előrehozott választások. Miniszterelnök-jelöltek: Rogán, Semjén, Gyurcsány, Karácsony. Több hónapig tartó három-négy-ötpárti koalíciós tárgyalások. Közben az EU bevezeti a migránsvízumot, Mészáros Lőrinc pedig vesz még két szállodát.

Majd sóhajtanék egyet, és elégetném a papírt.

2019. márc. 2. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen felvétel nincs és nem is létezhet, mivel BÁRMIT is mondd, nem bukik bele, annyira átmosta a szavazói agyát.

Amibe esetleg belebukna az kb. így nézne ki:

Élő adásban kiviteti Ferihegyre a nemrég vásárolt aranyat majd Lölővel karöltve elmondják, hogy ezt most szépen a svájci magánszámlájukra teszik be. Ezek után lesmárolja élőben Soros Györgyöt majd egy meleg szír illegális bevándorló terrorista LMBTQ aktivistával is ugyanezt tenné.

Talán ekkor belebukna. Talán.

2019. márc. 2. 22:23
 13/22 A kérdező kommentje:

#12 még mindig nem a korlátolt válaszok érdekelnek. Olvasd el légyszi az előző kommentemet.

Tegyük fel ha azt kérdezem, hogy mit csinálnál ha láthatatlan lennél jönne 10 válaszból 7 aki "az lehetetlen." A maradék háromból kettő okoskodna egy sort, hogy nem sok mindent mivel vak lenne a fényvisszaverődések hiánya miatt és egy meg válaszolna konkrétan a kérdésre. Na én annak az egynek a konkrét válaszára vagyok kíváncsi.

2019. márc. 2. 22:42
 14/22 A kérdező kommentje:
#11 ha jól értem akkor te egyformán utálod mindkét oldalt esetleg fideszes vagy? A kérdés szempontjából nekem mindegy csak érdekességként kérdezem. A Semjén, Rogánnal kicsit elgondolkodtatál, mert valóban ez csak max Orbánt rengetné meg és nem a fideszt, vajon le lehetne vele építeni a teljes rendszert okosan felhasználva?
2019. márc. 2. 22:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem lenne semmi úgysem, akár nincsvan, vagynincs ilyen. Minden maradna a régiben...
2019. márc. 2. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan terjeszteni kezdeném.
2019. márc. 2. 23:14
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 na de hogyan? feldobod youtube-ra aztán szélnek ereszted hátha még komolyan is veszi valaki és ennyi?
2019. márc. 2. 23:37
 18/22 anonim ***** válasza:

-YouTube.

-Instagram.

-WhatsApp.

-Snapchat.

-Gyakorikerdesek.hu.

-Pesten Hallottam.

-Pesten találtam.

-Kismamás csoportok.

-Állatbarát csoportok.

-Nlcafé.

-Szél Bernadett. Fekete Győr. Hadházy. Jobbik. Gyurcsány. Vona.

-NAGYON sok fénymásolat. Szórólapok. Plakátokra ráragasztani. Terjeszteni általános iskolákban. Gimnáziumokban. Egyetemeken.

2019. márc. 2. 23:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Illetve kiegészítem.

-CNN.

-FOX NEWS.

-Vajdaságba. Felvidékre. Romániába is eljuttatnám sokaknak.

-Brüsszelbe.

-Soros Györgynek. XD

-EP-nek.

-Sargentininek. XD

2019. márc. 2. 23:58
 20/22 A kérdező kommentje:
"Kismamás csoportok" :D ez tetszik :D
2019. márc. 2. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!