Mit tennél ha a kezedben lenne egy Orbán féle "Öszödi beszéd" amibe ha nyilvánosságra kerülni belebukna?
Végiggondolnám a folytatást. Előrehozott választások. Miniszterelnök-jelöltek: Rogán, Semjén, Gyurcsány, Karácsony. Több hónapig tartó három-négy-ötpárti koalíciós tárgyalások. Közben az EU bevezeti a migránsvízumot, Mészáros Lőrinc pedig vesz még két szállodát.
Majd sóhajtanék egyet, és elégetném a papírt.
Ilyen felvétel nincs és nem is létezhet, mivel BÁRMIT is mondd, nem bukik bele, annyira átmosta a szavazói agyát.
Amibe esetleg belebukna az kb. így nézne ki:
Élő adásban kiviteti Ferihegyre a nemrég vásárolt aranyat majd Lölővel karöltve elmondják, hogy ezt most szépen a svájci magánszámlájukra teszik be. Ezek után lesmárolja élőben Soros Györgyöt majd egy meleg szír illegális bevándorló terrorista LMBTQ aktivistával is ugyanezt tenné.
Talán ekkor belebukna. Talán.
#12 még mindig nem a korlátolt válaszok érdekelnek. Olvasd el légyszi az előző kommentemet.
Tegyük fel ha azt kérdezem, hogy mit csinálnál ha láthatatlan lennél jönne 10 válaszból 7 aki "az lehetetlen." A maradék háromból kettő okoskodna egy sort, hogy nem sok mindent mivel vak lenne a fényvisszaverődések hiánya miatt és egy meg válaszolna konkrétan a kérdésre. Na én annak az egynek a konkrét válaszára vagyok kíváncsi.
-YouTube.
-Instagram.
-WhatsApp.
-Snapchat.
-Gyakorikerdesek.hu.
-Pesten Hallottam.
-Pesten találtam.
-Kismamás csoportok.
-Állatbarát csoportok.
-Nlcafé.
-Szél Bernadett. Fekete Győr. Hadházy. Jobbik. Gyurcsány. Vona.
-NAGYON sok fénymásolat. Szórólapok. Plakátokra ráragasztani. Terjeszteni általános iskolákban. Gimnáziumokban. Egyetemeken.
Illetve kiegészítem.
-CNN.
-FOX NEWS.
-Vajdaságba. Felvidékre. Romániába is eljuttatnám sokaknak.
-Brüsszelbe.
-Soros Györgynek. XD
-EP-nek.
-Sargentininek. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!