Mit tennél ha a kezedben lenne egy Orbán féle "Öszödi beszéd" amibe ha nyilvánosságra kerülni belebukna?
Róla nem lehet ilyen mivel nincs mit bevallani. Rekord növekedésben van az ország és a bérek..
Egyébként meg a zsarolás bűncselekmény.
Maffiózót megzsarolni?
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.
Jutubra feltöltés meg az rtl nek is egy példányt küldeni a többit megoldják.
De jelen állás alapján a fideszesek azon a szinten vannak hogy ha orbán élő adásban meggyújtana 100 milliárd forintot és közben azt üvöltené habzó szájjal hogy ez a ti pénzetek ostoba jobbágyok és én befűtok vele.
Még ezt is megtapsolnák neki.
Szóval nem tuti hogy orbán belebukna egy öszödi beszédbe mert fideszes részről nagyon nagy a félrevezetettek hite benne.
A másik oldalról meg legalább ekkora az apátia.
Nem ismered te a fideszeseket, őket nincs olyan sziklaszilárd bizonyíték amivel meg lehetne győzni. Szerintük bármi ami Orbán ellen meg a Fidesz ellen szól az automatikusan Soros meg Soros emberei által generált hazug rágalmazás.
Ők azután is az origóból tájékozódnak miután az 100+ pert vesztett el jogerősen és saját maga hozta le hogy hazudtak.
ma 21:17
Hát ha elengedem ezt a részét akkor viszont azt mondom, ha egy Simicska a végén már halál komolyan sugárzásmérővel járkált és aztán inkább eladott mindent a Viktor körének és kivonult az országból, akkor merhetnék ugrálni? Valószínűleg teljesen névtelenül eljuttatnám amim van az atlatszo.hu-nak és ennyi. Az az egy biztos, hogy nem tartanám meg gyáván reszketve, azért valakinek eljuttatnám mindenképp.
Emberek nem arra vagyok kíváncsi, hogy bírod kimagyarázni, hogy mennyire rendíthetetlen Orbán és a felé irányuló bizalom. Kicsit engedjétek már el a kérdés erejéig ezt. Ez csak egy szimpla elmélkedés.
De hogy megkönnyítsem a dolgot.: Képzeld el mittudomén, hogy videófelvételed van róla, hogy Orbán lefejez egy ellenzékit stb. ami tényleg bukta neki. (most ne ezen állj le, hogy az sem érdekli a fideszest...) Belebukna az a lényeg ha kikerülne. Mit tennél ezzel.:
Egyelőre ketten fogták fel a kérdést:
6.:"Én megzsarolnám.4-5 milliárd elég lenne.". Hogyan zsarolnád meg? Csinálnál előkészületeket előtte, hogy biztosítanád be magad ilyenekre gondolok?
Köszi #9-es válasznak is. Ilyesmi válaszok érdekeltek volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!