1/19 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: nem az , csak pár nem tudja unalmában miket mondjon
2/19 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak kíváncsi vagyok, mit hablatyolnak össze.
2019. márc. 2. 20:19
3/19 anonim válasza:
Gondolom nem láttál még SJW-ket. Azok szerint már az is náci, aki szerint ne az legyen az etalon család, hogy két transznemű nő összeházasodik és egy pápua gyereket fogad örökbe, akinek semlegesemű nevet adnak.
4/19 nemaRendőrség válasza:
Mert fehér gyerekeket és összetartó családokat akar, ez pedig nem fér össze a modern 21. századi értékrenddel
5/19 anonim válasza:
Azért mert kísértetiesen hasonlít a Hitleréhez.
6/19 anonim válasza:
Én ezt még nem hallottam hogy náci lenne.Nem is ezzel van a baj hanem az egyedülállók ellehetetlenítéséről.Mert adni csak úgy lehet ha méshonnan elveszenek,ez egyértelmű.
7/19 anonim válasza:
Megmondta az Oxfordi egyetem egyik professzora is. Úgy kellene csökkenteni a családok üvegházhatását, hogy kevesebbet szülnek, és a munkaerőhiányt az Afrikai népesség többletével pótoljuk. Magyarul mi bolondok vagyunk, mivel magyar fehér gyerekeket szeretnénk. 21. századba ez nácizmus mivel a magyar kormány, csak a magyar gyermekek születését támogatja, másokét nem.
8/19 anonim válasza:
Nem mondtam h nagy híve vagyok Orbán család politikájának de amúgy miért kell a náci szót egyből negatívnak venni? Lehet valaki nem leszolaskepp használja. Meg tudod a nácik alapították a vwt vagy ők kezdték el az autopalyat építeni.
10/19 anonim válasza:
Nem náci, csupán kényszer intézkedés. Magyarország nem olyan, mint a nyugat, itt nem lehet migránsokkal pótolni az elöregedő népességet, emiatt kénytelen a kormány a családokat támogatni, mielőtt totális anyagi csődbe kerülne a gazdaság.
Az megint más kérdés, hogy azt, hogy nem akar ide jönni senki a kormány felhasználja néphülyítésre, hogy "mi állítjuk meg őket", pedig a nyugati határrész nyitva van, mégse rohannak ide a migránsok tömegével a hanyatló nyugatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!