Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, az egész világ...

Fideszesek, az egész világ téved abban, hogy a Fidesz leépítette a magyar demokráciát?

Figyelt kérdés
Jobban mondva a magyarok nagyobbik része és az egész világ, még a jobboldal is Európában és azon kívül is. Hogy lehet, hogy ennyien tévednek és egy kicsike embercsoportnak van igaza?

2019. márc. 2. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem a világot úgy általában nem érdekli, hogy Magyarországon mi megy ilyen téren.

Amúgy nem csípem a fidesz-bandát, de az "egész világ" nem ti vagytok.

2019. márc. 2. 21:13
 12/17 A kérdező kommentje:
De ez súlyos menekülés az igazság elől. Ami talán annyira fáj, hogy jobb megpróbálni nem tudomást venni róla? Az összes létező független magyar és világsajtó ezt zengi évek óta, egész Európa az Orbánéhoz hasonló fasiszta beállítottságú szűk kör kivételével, jogászok, ügyvédek, civilek, kormányok napi szinten bírálják Orbánékat abban a tekintetben (is) hogyan tiporják lábbal a jogállamiságunkat. Nagyon erősen kell szorítani a szemeteket ahhoz, hogy ezt nehogy meglássátok. :O
2019. márc. 2. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
#2! "Idén is lesz 2 választás, szerinted ez nem demokrácia?" Mennyi idös vagy, ill. történelmi ismereteid hogy' állnak? Ugyanis a Rákosi és a Kádár rendszerben is voltak választások (Ahol a kommunista pártok taroltak 99% körül!). Szerinted az is demokrácia volt?
2019. márc. 2. 21:53
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Mi az a független hazai és vilàgsajtó? Te ezt tényleg komolyan gondolod? Van a fideszes propagandasajtó, és van a független?
2019. márc. 2. 21:56
 15/17 anonim ***** válasza:
65%

Bocsánat, mennyi az idő? -Soros....

Mikor jön a busz? -Soros

Miért nyalod orbán se..ét? -Soros

Mi lesz vacsorára? -Soros

Mentek nyaralni? -Soros

Bocs, ha valaki nem jött rá, ez off volt.

A välaszok kapcsán jutott eszembe. Sor....ry

2019. márc. 3. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 9-es hozzászóló (21:01)

Szerintem alapjaiban tévesek a meglátásaid.

A jelenlegi konzervateizmus sem azonos értékrendszeren nyugszik, mint pl.: a Cézári, akit egyébként azzal cukkoltak, hogy ő a nő szeret inkább lenni a férfiszeretőjével való "játszadozásban".

Úgy érzem, hogy te a liberalizmusnak egy szélsőséges változatát akarod ráhúzni az egész eszmei ágazatra, holott az ugyanaz lenne, mintha a jobboldalt spontán lenáciznám.

Az Egyesült Államok egy liberális ország, mégis képesek értékelni a hagyományos családmodellt, a munkát, az erőskezű vezetőket és a jogrendszert. Mindezek tetejében határozottan vallásos nemzetről is van szó.

De mondhatnám Írországot is egyébként.

De az eredeti kérdés szempontjából szerintem lényegtelen, hogy most a liberalizmust, vagy a konzervatizmus mellett tesszük e le a voksunkat, ugyanis a demokrácia mindkettőben működőképes lehetne. Szerintem az, hogy idehaza gyengül a demokratikus berendezkedés, objektíven is megállapítható.

2019. márc. 3. 20:48
 17/17 anonim válasza:
20%
Nem Fideszes vagyok, de betudol szamolni a Nyugat perspektivajarol Magyarorszagrol, ami szerintem segiti oket. Ausztraliaban jarok egyetemre es a politikai targyamra a demokraciorol kellett irni es Magyarorszagot valasztottam ki. Az elerheto akademia irasok, CEU meg mas egyetemektol professzoroktol, legalabb 90%ban mind negativak voltak, katasztrofat, diktaturat meg stbt kialtanak de nincs racionalis megallapitasa az egesznek. Es addig amig a baloldal, az akademia, meg a media nem Jon ra hogy ha valami nem tetszik nekik arrol nem szabad hazudni, mert az ellenzeknek segit, addig ez nem fog valtozni.
2019. márc. 5. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!