Fideszesek, az egész világ téved abban, hogy a Fidesz leépítette a magyar demokráciát?
Szerintem a világot úgy általában nem érdekli, hogy Magyarországon mi megy ilyen téren.
Amúgy nem csípem a fidesz-bandát, de az "egész világ" nem ti vagytok.
Bocsánat, mennyi az idő? -Soros....
Mikor jön a busz? -Soros
Miért nyalod orbán se..ét? -Soros
Mi lesz vacsorára? -Soros
Mentek nyaralni? -Soros
Bocs, ha valaki nem jött rá, ez off volt.
A välaszok kapcsán jutott eszembe. Sor....ry
Kedves 9-es hozzászóló (21:01)
Szerintem alapjaiban tévesek a meglátásaid.
A jelenlegi konzervateizmus sem azonos értékrendszeren nyugszik, mint pl.: a Cézári, akit egyébként azzal cukkoltak, hogy ő a nő szeret inkább lenni a férfiszeretőjével való "játszadozásban".
Úgy érzem, hogy te a liberalizmusnak egy szélsőséges változatát akarod ráhúzni az egész eszmei ágazatra, holott az ugyanaz lenne, mintha a jobboldalt spontán lenáciznám.
Az Egyesült Államok egy liberális ország, mégis képesek értékelni a hagyományos családmodellt, a munkát, az erőskezű vezetőket és a jogrendszert. Mindezek tetejében határozottan vallásos nemzetről is van szó.
De mondhatnám Írországot is egyébként.
De az eredeti kérdés szempontjából szerintem lényegtelen, hogy most a liberalizmust, vagy a konzervatizmus mellett tesszük e le a voksunkat, ugyanis a demokrácia mindkettőben működőképes lehetne. Szerintem az, hogy idehaza gyengül a demokratikus berendezkedés, objektíven is megállapítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!