Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történik Magyarország...

Mi történik Magyarország népességével? Vagy ez csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Lehet, nem jó kategóriába teszem fel, de nem tudom hova lehetne kiírni.

Wikipédián nézegettem a 2001-es és a 2011-es népszámlálás adatait. Több furcsaságot vettem észre:

[link]

Először is:

-Hogyan lehetséges az, hogyha csökken az összalkosság, mégis nő a nemzetiségek aránya? Van, ami megduplázódik?

- (hivatalosan) a cigányság aránya is közel megduplázódott, de a valós arányukat tekintve jócskán kevesebb a magát cigánynak valló?

- (hivatalosan) Közel 20%-kal csökkent a magát magyarnak vallók száma, hogyan? Nem sok ez kicsit?

- Közel 15% nem válaszolt, itt kérdés merül fel bennem:

1, miért, mi lehet az oka, hogy nem vallanak?

2, ami számomra a LEGFONTOSABB részletkérdés, hogy lehetséges az, hogy ez a 15% zömmel cigányság lehet?

Ha igen, akkor nagyon durván cigányosodik az ország.

2019. márc. 1. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

Én nem sajnálom a magyarokat. Megvolt a lehetőségük, hogy élhető országot teremtsenek maguknak, de ők inkább egymás rugdosásával, megalázásával és köpködésével voltak elfoglalva, mert szórakoztatta őket, hogy jól eltaposhatják és kigúnyolhatják a másikat.

Most már egyék is meg, amit főztek. A legkevésbé sem sajnálom őket.

2019. márc. 5. 01:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen sajnos, ezek létszáma nem csökken....
2019. márc. 5. 08:25
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
De mit kell ezen csodálkozni, amikor tönkre van b*szva az ország és mindenki menekül kifelé? A roma meg nyilván nem menekül, mert kapja a gyerekeire a csokot és társait.
2019. márc. 5. 10:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Pl. lehet, hogy a zsidó származásúak megint kezdik jobbnak látni azt, ha nem tüntetik fel a származást.Ha jó emlékszem, voltak olyan egyházak, amik kifejezetten erre buzdították a híveiket. Sokan egyszerűen bojkottálták azt.

A cigányság felé is volt valamikor egy szolidaritási hullám, és lehet, hogy ezzel tüntettek.

2019. márc. 5. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
19%

"- Közel 15% nem válaszolt"

Betelepített zsidók a pletyka szerint.

Lakosságcserélés van.

Azóta sokkal többen vannak.

Magyarul beszélnek.

2019. márc. 12. 00:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell itt összeesküvés elméleteket gyártani. Nem kötelező kitöltened a népszámlálási adatokat és magyar mellett megjelölhetsz 1 vagy akár több nemzetiséget.
2019. márc. 12. 02:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nem vallottam magam magyarnak, pedig az vagyok. Én is ebbe a 15%-ba tartozom és nem vagyok roma.

A lakosság kb 8%-a lehet cigány manapság, 2050re a lakosság 13-15%-a lesz az a CEWE 2006-os előrejelzése alapján.

2019. márc. 17. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

15

Könnyen lehet, de őket nem kell telepíteni, jönnek a családi kedvezményekre önként. És ők a magyarnál is magyarabbnak gondolják magukat, azt írnák be.

2019. ápr. 13. 21:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Heves, Borsod és Nógrád megyében vannak olyan települések, ahol több "tesvír" lakik mint magyar. Ezért merül fel náluk itt az autómia kérdése, de sok magyarnak nincs kedve egyb rezervátumba élni.
2019. ápr. 13. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!