Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért Magyarországon a legmaga...

Miért Magyarországon a legmagasabb az idegengyűlölet EU-n belül?

Figyelt kérdés
Háromból két magyar szerint nem kell segíteni háborús menekülteken. Szerintem ez súlyos társadalmi gondokra utal.
2019. febr. 28. 11:36
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
35%
Az idegengyűlölet egyszerűen a begyepesedettségből ered.
2019. febr. 28. 12:10
 12/52 anonim ***** válasza:
58%

A magyarok nem idegengyűlölők

Ha valóban azok lennének a turizmus sem szárnyalna.

2019. febr. 28. 12:20
 13/52 anonim ***** válasza:
70%
Én nem gyűlölöm az idegeneket, de nem akarok feketék és arabok között lakni. Illetve nem akarom az én jólétemet megosztani olyanokkal, akik képtelenek voltak maguktól jólétet kivívni maguknak. Hagyjuk a természeti törvényeket érvényesülni... Sajnálom a háborús menekülteket, és talán több segítséget kellene adni nekik, de NEM a határainkon belül. Én amúgy odáig is elmennék, hogy a havi jövedelmemből egy kis hányadot fölajánlanék megsegítés céljára a valóban szerencsétleneknek, de ugye azt sem ők kapnák meg, hanem eltűnne valakinek a zsebében út közben. Sajnos ilyen a világ, és mi nem tudjuk ezt megváltoztatni, viszont az önvédelmi reflexeinket nem lenne szabad leépítenünk, mert akkor mások azt kőkeményen kihasználják. Nos, kábé ennyi. Szerintem a legtöbben így gondolják, de ugye könnyű ezekre az emberekre rákiabálni hogy rasszista meg idegen gyűlölő, mert sok embernek olyan jól esik a saját frusztráltságát és lúzerségét rákiabálni valaki másra. Ha négert akarok látni, elmegyek Afrikába, ha arabot, akkor a közel keletre. Nincs ezzel semmi baj, higgyétek el...
2019. febr. 28. 12:21
 14/52 anonim ***** válasza:
26%

Igen, a főváros lakosság, ahova a turisták mennek, valóban nem idegengyűlölő.

2019. febr. 28. 12:21
 15/52 anonim ***** válasza:
74%
Első vagyok, ki pontozott le és miért? Szeretnék egy forrást kapni honnan veszi a kérdező amit állít!
2019. febr. 28. 12:23
 16/52 anonim ***** válasza:
53%
Csak a liberális elmevetegek próbálják ezt a hazugságot elhinteni, hogy a magyarok rosszabbak bármely más népnél holott ez tömény hazugság. A liberálisok lételeme a hazugságok általi manipuláció, de egyre inkább lebuknak szerte a világon így a jövőt már nem ők fogják irányítani hiába rúgkapálnak.
2019. febr. 28. 12:23
 17/52 anonim ***** válasza:
56%

Liberális vagyok, de egy szó sem igaz rám a felsoroltakból, szóval kéretik a szélső liberális megnevezést használni és nem egy kalap alá venni mindenkit.

2019. febr. 28. 12:26
 18/52 A kérdező kommentje:

Rengeted forrás van:

[link]

[link]

Ez a cikk pedig egy 1998-ban készült tanulmányról ír. Ez alapján már akkor is Magyarországon volt a legnagyobb az idegengyűlölet, tehát nem csak a jelenlegi kormánypropaganda az oka.

[link]

Tehát kérdés az, miért idegengyűlölő a magyar?

2019. febr. 28. 12:50
 19/52 anonim ***** válasza:
56%
Szokásos 400 hoz le mindennap egy ilyen cikket [link] ha nem fogadsz be magadhoz szeparatista iszlamistákat, akik csoportban erőszakolnak meg már európában is fehér nőket. Elfogadott a nők szexrabszolgaként tartása. Valamint egymást is írtják, no meg a nato bombázások is produktívan hozzátettek hogy jöjjenek ide. Szóval ha nem fogadod be ezeket a bűnözőket akkor sajnos idegengyűlölő vagy. Kirekesztő, szélsőséges ember vagy sajnálom
2019. febr. 28. 12:57
 20/52 anonim ***** válasza:
54%

'A válasz 28%-ban hasznosnak tűnik.'

Tehát ha valaki liberálisnak mondja magát, az itt olyan, mint bikának a vörös posztó. Jó tudni..

2019. febr. 28. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!