Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis ki hiszi el ezt a...

Mégis ki hiszi el ezt a Soros-Juncker maszlagot?

Figyelt kérdés
Van egyàltalán, aki ezt az elképesztő agymenést komolyan veszi?
2019. febr. 27. 20:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Kérdező: Még egy megközelítés, amit talán te is megértessz:

Európába több mint 2,5-3 millió illegális bevándorló érkezett. Talán hallottad, hogy ezek közül követtek el ilyen-olyan bűncselekményt, azaz a korábbi bűncselekménye számához ez hozzáadódik, akkor nőt-e a bűncselekmények száma? Na? Matek összeadás megy még?

Röviden akkor neked: 1+1=1 vagy 1+1=2? :)

2019. márc. 1. 08:59
 32/39 A kérdező kommentje:

Nem vontam kétségbe ezt sem, csupán annyit mondtam, hogy egy átlag jólszituált biztos munkahellyel rendelkező Nyugat-európai polgárnak nincs félnivalója. Ezek a bűncselekmények a periférián történnek a leszakadt rétegek között. Nem, nincs ettől még rendben, de akkor is megáll az, hogy nem kell kint fèlni, nem veszélyes kint az élet, jólét van és biztonság. Vagy Ausztriában te nem jólétben és biztonságban élsz? Akkor már bizton nem lennél ott.

Az egyetlen amit kétségbe vontam ès maszlagnak tartok az az, hogy Soros és Juncker szervezetten migránnsal akarná elárasztani Európát.

2019. márc. 1. 09:08
 33/39 anonim ***** válasza:

Csak azt ne feledd el, hogy a "rizikós" területek száma folyamatosan növekszik. Lehet, hogy nyugat Európa még összességében biztonságos, de mint mondtam, nem biztos, hogy pl. München belvárosába este te egyedül sétálgatnál, és épségben térnél haza.

Szerinted miért adta azt a "jó" tanácsot a német rendőrség a nőknek, hogy megelőzés esetén ne fusson egyedül? Azért mert nő a biztonság?

Nem kellene a fejedet a homokba dugni.

Juncker és Soros hogyan szeretné akkor megoldani a demográfiát? Nem migránsokkal? Szerinted az rendben van, hogy egy ország még meg sem próbálja a saját népét szaporodásra ösztönözni? Nem biztos, hogy sikerül, de legalább meg kellene próbálni.Nem? Normális az, hogy mindenfajta jöttmentet befogad egy ország, akikre irgalmatlan összeget költenek hiába, közben pedig a saját állampolgárainak a fajfenntartását nem támogatja? Mert szerintem nem ez a normális, és ebben van az alapvető különbség köztem és közted. Nekem nem mindegy, hogy néger él mellettem vagy fehér ember. Bocsi, akkor rasszista is vagyok, tudom.

2019. márc. 1. 09:21
 34/39 A kérdező kommentje:
Hidd el, nekem sem mindegy kik élnek mellettem. És nem támogatom én sem a “betelepítést”. Nem vagyok migransparti mielőtt úgy tűnne, csak ennek a veszélynek a súlyát kérdőjelezem meg
2019. márc. 1. 09:26
 35/39 anonim ***** válasza:

Persze, a súlyát most nem érzed, mert nem egyből engednek be 100 millió embert Európába, mert abból háború lenne.

Éppen ez benne a veszélyes, hogy szépen lassan történik az egész, észre sem veszed, és már kisebbségbe kerülsz a saját országodban. Gondolom tudod, hogy jópár olyan város van már nyugaton, ahol kevesebb az őshonos lakosság. Had ne soroljam, melyek ezek az országok. És az is biztos, hogy a betelepülés a nagyvárosokban történik, vidékre nem megy a migri. Az ottaniak nem is érzékelnek az egészből semmit. Bocs, de számomra Bécs már nem vonzó város emiatt, inkább megyek Pozsonyba vagy Budapestre vagy Prágába.

2019. márc. 1. 09:38
 36/39 anonim ***** válasza:
09:38: te magad vagy a kognitív disszonancia, már bocs.
2019. márc. 1. 10:14
 37/39 anonim ***** válasza:
Utolsó, te meg a naívitás példaképe lehetsz, ha ezt nem látod. Nevezhetlek balféknek is, aki nem figyel a figyelmeztető jelekre.
2019. márc. 2. 07:59
 38/39 anonim ***** válasza:
Miért élsz Ausztriában, ha megesznek ott a migránsok? Erre még nem válaszoltál.
2019. márc. 2. 09:25
 39/39 anonim ***** válasza:

Hűha, te nagyon értelmes lehetsz. Mikor mondtam, hogy Ausztria nem biztonságos? Azt mondtam, hogy vannak részek, amik nem biztonságosak annyira, mint a migrik előtt. Kapise?

Utána biztos jön a kérdésed, hogy honnan tudod akkor, hogy mi van a nem biztonságos helyen? Onnan, hogy azért meg szoktam ott fordulni, illetve vannak infók róla a helyiektől,illetve nem vagyok vak meg süket mint te. Remélem, megválaszoltam a kérdésedet.

2019. márc. 2. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!