Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis ki hiszi el ezt a...

Mégis ki hiszi el ezt a Soros-Juncker maszlagot?

Figyelt kérdés
Van egyàltalán, aki ezt az elképesztő agymenést komolyan veszi?
2019. febr. 27. 20:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Kérdező, még mindig nem válaszoltad meg, hogy mit keres Soros az EU-ban. Erre adj választ! Gondolom, nem pofavizitre megy rendszeresen. És ez már elég bizonyíték.

Amúgy, hogy te tájékozódsz rendszeresen, meg beszélgetsz külföldi agym_sott ismerőseiddel, akik ugyanolyan vakok mint te, semmit sem bizonyít.

Én kinn élek Ausztriában, és itt k_rvára romlott a helyzet a migrik miatt, és a lakosság nagy része elküldené őket a p_csába. Na? Most akkor kinek van igaza? Én a bőrömön tapasztalom a helyzetet, te meg csak "tájékozódsz" másodkézből.

Várom válaszodat Soros Gyuri bácsi látogatásának okaira!

2019. febr. 28. 17:42
 22/39 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam egy szóval sem, hogy Gyuri bácsinak ne lenne befolyása a politikára, már csak a vagyonára tekintettel is van, persze.

Én azt vontam kétségbe, hogy Juncker és Soros miatt migránsveszedelem lenne Európában. Mert sehonnan sem ezt tapasztalom, hogy félni kellene vagy ne lenne biztonságban egy átlag európai lakos. Amelyik ismerőm kint él, egyik sem azt támasztja azt alà, hogy tényleges veszélyben lenne migránsok miatt. Hanem pont az ellenkezőjèt, hogy jólét van és biztonság

2019. febr. 28. 18:39
 23/39 anonim ***** válasza:
Ebben a legszebb az, hogy Juncker az Európai Néppárt elnöke - amiben a Fidesz is benne ül. Szóval a saját pártjuk ellen kampányolnak. És van itt néhány joggal lepontozott egyén, akit még ez sem zavar. Az sem zavarná őket, ha holnap véletlenül pálfordulna egyet a főnök, és Soros lenne a legnagyobb haver,
2019. febr. 28. 19:35
 24/39 anonim ***** válasza:
08:04: igaz, okoska? Azt mondd meg, ha Juncker Soros bábja, mit keres még a Fidesz az Európai Néppártban? Magyarázd meg, hadd tanuljunk!
2019. febr. 28. 19:37
 25/39 anonim ***** válasza:
A Fidesz ha emlékezetem nem csal, még a migránsválság előtt került a néppártba, más értékek alapján mint a migráció. Ezért van még ma is ott. Junckerről aki azt állítja, hogy nem Soros bábja, az vagy h_lye vagy vak vagy egyszerűen hazudik.
2019. márc. 1. 07:16
 26/39 anonim ***** válasza:

Kérdező: "Azt nem mondtam egy szóval sem, hogy Gyuri bácsinak ne lenne befolyása a politikára, már csak a vagyonára tekintettel is van, persze.

Én azt vontam kétségbe, hogy Juncker és Soros miatt migránsveszedelem lenne Európában. Mert sehonnan sem ezt tapasztalom, hogy félni kellene vagy ne lenne biztonságban egy átlag európai lakos."

Szavaidból ítélve teljesen normálisnak tartod, hogy egy tőzsdei spekuláns, akit érthetetlen módon még nem tartóztattak le, beleszól egy szuverén országtömörülés életébe?

Inkább azt feltételezem, hogy te még életedben nem mozdultál ki a helyedről, max nyaralni mentél valahova, ezért állítassz olyat, amit.

Jó lenne, ha nem csak az RTL klubbot meg az ATV-t néznéd, hanem más csatornákat vagy hírportálokat is, mert akkor tudnád, hogy rekordokkal nőtt pl. a nők elleni erőszak és a rablások, betörések száma MINDENHOL, ahol jelentős bevándorló jelent meg. Talán elkerülte figyelmedet a kölni szilveszter, amikor majd 1000 nőt zaklattak. Örülj neki, hogy éppen egy ismerősödet nem erőszakolták meg, vagy késelték meg.

Csak szólok, hogy itt Ausztriában szinte minden napra esik egy késes támadás, ami azelőtt szinte sosem fordult elő. Erről az RTL meg az ATV hallgat. Ez nem mihető? Vagy szerinted ez normális? És ennek ellenére Ausztria egy gazdag országnak tűnik és biztonságosnak mondható. Bécs is nagyon élhetőnek tűnik a legtöbb kerület alapján ahol a nevezetességek vannak. Ahol viszont a migrik jelentős számban vannak (pl. Favoriten), ott azért este nem hinném, hogy te szívesen sétálnál egyedül.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Mert szerintem naívságod alapján 18 év körülre saccollak.

2019. márc. 1. 07:29
 27/39 anonim ***** válasza:
40%

24-es: Te meg nem vagy okoska, inkább az a valaki, akinek mindegy, mint tesz Orbán, biztosan sz.r.

Mit vársz Orbántól? A Fidesz a migránsok előtt már tagja volt a Néppártnak. Szó sem volt a migránsokról, nem voltak ebben a legfontosabb dologban ellentétek.

Mi tegyen Orbán, hogy neked tetszen?

Talán észrevetted a nagy politikai látásoddal, hogy a törésvonal nem a néppárt és a szocik, libsik között van, hanem a migráció okozta kezelés alapján. Vannak migrációt támogatók a néppártban és vannak ellenzők a szocik között. Az, hogy Juncker néppárti de migránspárti, miért ne lehetne támadnia Orbánnak? Ha bologatna Orbán, akkor meg az nem tetszene neked. Orbán és én is abban bízok, hogy Juncker elmegy a fenébe, illetve a néppárt is megtisztul, visszatér a gyökereihez.

Nem tudom, fogtad-e, amit írtam.

2019. márc. 1. 07:38
 28/39 A kérdező kommentje:

Szàmomra inkább az a naivitás ha valaki azt gondolja, hogy a (világ)politikát nem a nagytőkések irányítjàk, hanem a “hazafiak” vagy ha valaki azt gondolja, hogy politikában vagy úgy egyáltalán az elvek és a pénz összeegyeztethető. (A fidesz sem egy szent ilyen téren, elhiheted)

Gondolom te sem a pesti belváros leglepukkantabb drogos környékén laksz ha màr itt tartunk. A rossz közbiztonság a nagyvárosok sajátosságai, ez így volt már jóval a migranshiszti előtt is.

És nem, nem a szobában kuksolva nézem az rtl-t. Ha olyan rossz lenne odakint gondolom már rég megmozdulások lennének az utcán, de nincsenek! 35 éves vagyok

2019. márc. 1. 08:07
 29/39 anonim ***** válasza:

Basszus, te tényleg nem érted, amit mondok. Nem, nem Pesten lakok, hanem Ausztriában. És képzeld el, itt sokkal jobb volt a közbiztonság a migránsok előtt.

Nézz már vazze hivatalos bűnügyi statisztikákat Németországról! Feketén-fehéren benne vannak a TÉNYEK, hogy hogyan nőtt meg a bűnözés a migrik óta.

Tovább nem vitatkozok veled, azt hiszem, menthetetlen vagy. Szerencsére a magyarok többsége még észnél van, működik bennük az egészséges élni akarás, gyanakvás. Szerencsére Ausztria is éled, talán nekik még nem késő.

2019. márc. 1. 08:49
 30/39 A kérdező kommentje:
Akkor már csak egy kérdés. Ha ott olyan rossz a migrans miatt itt meg olyan jó a kormànytól akkor miért nem itt élsz?
2019. márc. 1. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!