Miért baj a népességfogyás? Több kaja marad, valószínűleg a lakások is csóbbak lesznek, mert kevesebb ember miatt kevesebben is akarnak majd lakást.
Szia Kérdező!
Teljesen jól látod a kérdés, bár a válaszok nagy részét elnézve az emberek többségénél beért a népnemzeti szaporító agymosás.
Kompetens emberek, kutatók, közgazdászok véleményét olvashatod a
BOCS Civilizációtervezés Alapítvány oldalán
bár a magam részéről joban kedvelem a facebookon közzétett rövidebb cikkeiket:
ma 12:04
Lám' ide is ért élő példa gyanánt az egyik ilyen agyhalott! ;)
"Na azt mondja ha minden nő hozzájutna fogamzásgátlóhoz csökkenne a népesség. Azt a mindenit mekkora bölcsesség. Vajon hány éves kitatás eredménye. Egyébként már leírtam egyszer szért mert Afrikában szaporodnak mint a nyulak mi haljunk ki?"
Ha csak a 21-es és a fajtája hal ki az még nem is akkora gond.
21-es vagyok. Látjátok, milyen buták vagytok? Ti is csak fújjátok a propagandát, de nem látjátok az összefüggéseket.
Az európai országok már TÚL VANNAK a népességrobbanáson, 250 év alatt megháromszorozúdott a mi népességünk is, háborúk, járványok, éhínségek ellenére. Jelenleg ez a fejlett csoport rendelkezik a legnagyobb ökológiai lábnyommal, a természetes tájak és ökoszísztémákat már tönkretették a saját országaikban.
Miért is nem elég a honfoglalás kori 200 ezer fő? Miért is kell nekünk 10 millióan lennünk?
Ha egy cseppet gondolkodnátok is (meglepődnék mondjuk...) akkor rájönnétek, hogy nagyon pozitív a természetes, lassú fogyás.
A most születettek nagy részének nem lesz már munkája sem 40 év múlva. Mit akarsz velük kezdeni? Őket is eltartani?
Milyen propagandát kell ahhoz fújni, ha a föld túlnépesedését nem a 10 milliót sem elérő magyarokkal akarjuk kompenzálni, vagy a szintén elöregedő európaiakkal? :D
Te ugye az a tv-székházban fetrengős fajta vagy? :)
"Ha egy cseppet gondolkodnátok is (meglepődnék mondjuk...) akkor rájönnétek, hogy nagyon pozitív a természetes, lassú fogyás."
Ha a magadfajta fogyna azt én sem bánnám amúgy! ;) Addig meg komolytalan vagy, mert ha egész európa kihalna végül, mert úgy gondolkodna mint a hozzád hasonló "értelmiségi", akkor is duplán meglenne létszám helyettük afrikának meg a többi hasonló putriknak a jóvoltából. Szerintem neked kellene már leállni a femináci propagandával! :D
Látom törölték a személyeskedésedet, amit én jómagam jelentettem! ;)
Nos hiába írogattad, hogy majd nem munkája az utókornak 50-év múlva. Ameddig a globálist népességrobbanást nem fékezik meg addig enyhén szólva is hiteltelen vagy azzal, hogy az elöregedő, fogyó magyarokkal, európaiakkal kompenzálnád ezt. Ne röhögtess már azzal, hogy a többi x-milliárd embernek nincs akkora ökológiai lábnyoma! :P Azokkal mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!