Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj a népességfogyás?...

Miért baj a népességfogyás? Több kaja marad, valószínűleg a lakások is csóbbak lesznek, mert kevesebb ember miatt kevesebben is akarnak majd lakást.

Figyelt kérdés

2019. febr. 24. 16:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
11%

Szia Kérdező!

Teljesen jól látod a kérdés, bár a válaszok nagy részét elnézve az emberek többségénél beért a népnemzeti szaporító agymosás.

Kompetens emberek, kutatók, közgazdászok véleményét olvashatod a

BOCS Civilizációtervezés Alapítvány oldalán

[link]

bár a magam részéről joban kedvelem a facebookon közzétett rövidebb cikkeiket:

[link]

2019. febr. 25. 12:04
 22/30 szántóvető ***** válasza:
40%
21-es te sem dicsekedhetsz.az arányokkal sem vagy tisztában.nem a 9,5 milliós Magyarország fogja romba taszítani az ökoszisztémát a világban(a kérdés pedig a Magyar politika-rovatban került kiírásra ugye.)erre belinkelsz olyan oldalakat amelyek globálisan foglalkoznak a problémával.hol érinti ez Magyarországot,milyen nyakatekert indoklással tudod párhuzamba állítani őket?
2019. febr. 25. 13:44
 23/30 mindentudó99 ***** válasza:
40%
#21 Belenéztem a facebook linkbe. Na azt mondja ha minden nő hozzájutna fogamzásgátlóhoz csökkenne a népesség. Azt a mindenit mekkora bölcsesség. Vajon hány éves kitatás eredménye. Egyébként már leírtam egyszer szért mert Afrikában szaporodnak mint a nyulak mi haljunk ki? Milyen marhaságokat tudsz te is írni.
2019. febr. 25. 14:53
 24/30 anonim ***** válasza:

ma 12:04

Lám' ide is ért élő példa gyanánt az egyik ilyen agyhalott! ;)

2019. febr. 25. 18:07
 25/30 anonim ***** válasza:

"Na azt mondja ha minden nő hozzájutna fogamzásgátlóhoz csökkenne a népesség. Azt a mindenit mekkora bölcsesség. Vajon hány éves kitatás eredménye. Egyébként már leírtam egyszer szért mert Afrikában szaporodnak mint a nyulak mi haljunk ki?"

Ha csak a 21-es és a fajtája hal ki az még nem is akkora gond.

2019. febr. 25. 18:13
 26/30 anonim ***** válasza:

21-es vagyok. Látjátok, milyen buták vagytok? Ti is csak fújjátok a propagandát, de nem látjátok az összefüggéseket.

Az európai országok már TÚL VANNAK a népességrobbanáson, 250 év alatt megháromszorozúdott a mi népességünk is, háborúk, járványok, éhínségek ellenére. Jelenleg ez a fejlett csoport rendelkezik a legnagyobb ökológiai lábnyommal, a természetes tájak és ökoszísztémákat már tönkretették a saját országaikban.

Miért is nem elég a honfoglalás kori 200 ezer fő? Miért is kell nekünk 10 millióan lennünk?

Ha egy cseppet gondolkodnátok is (meglepődnék mondjuk...) akkor rájönnétek, hogy nagyon pozitív a természetes, lassú fogyás.

A most születettek nagy részének nem lesz már munkája sem 40 év múlva. Mit akarsz velük kezdeni? Őket is eltartani?

2019. febr. 26. 17:55
 27/30 anonim ***** válasza:

Milyen propagandát kell ahhoz fújni, ha a föld túlnépesedését nem a 10 milliót sem elérő magyarokkal akarjuk kompenzálni, vagy a szintén elöregedő európaiakkal? :D

Te ugye az a tv-székházban fetrengős fajta vagy? :)

2019. febr. 26. 18:43
 28/30 anonim ***** válasza:

"Ha egy cseppet gondolkodnátok is (meglepődnék mondjuk...) akkor rájönnétek, hogy nagyon pozitív a természetes, lassú fogyás."

Ha a magadfajta fogyna azt én sem bánnám amúgy! ;) Addig meg komolytalan vagy, mert ha egész európa kihalna végül, mert úgy gondolkodna mint a hozzád hasonló "értelmiségi", akkor is duplán meglenne létszám helyettük afrikának meg a többi hasonló putriknak a jóvoltából. Szerintem neked kellene már leállni a femináci propagandával! :D

2019. febr. 26. 18:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Megélhetési gondok pont azért (is) lesznek mert több lesz a nyugdíjas mint az aktív. Szóval hiába okoskodsz! :)
2019. febr. 27. 19:59
 30/30 anonim ***** válasza:

Látom törölték a személyeskedésedet, amit én jómagam jelentettem! ;)

Nos hiába írogattad, hogy majd nem munkája az utókornak 50-év múlva. Ameddig a globálist népességrobbanást nem fékezik meg addig enyhén szólva is hiteltelen vagy azzal, hogy az elöregedő, fogyó magyarokkal, európaiakkal kompenzálnád ezt. Ne röhögtess már azzal, hogy a többi x-milliárd embernek nincs akkora ökológiai lábnyoma! :P Azokkal mi lesz?

2019. febr. 27. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!