Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dönthetne népszavazás arról,...

Dönthetne népszavazás arról, hogy ne legyen többé Sorosozós, Brüsszelezős uszító plakátolás?

Figyelt kérdés
Mármint hogy a kormány a magyar adófizetők pénzét ne pazarolhassa uszító kampányok finanszírozására még tájékoztató jelleggel sem? (függetlenül annak igazságtartalmától)

2019. febr. 24. 10:57
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
0%
Ja sorry egybe! 😂
2019. febr. 24. 23:51
 52/53 A kérdező kommentje:

oké, hogy szerinted a fidesz céljai szépek és nemesek, de ehhez miért kell:

- ellenségképet gyártani?

- propagandát terjeszteni?

- átvenni az témákat orosz álhír oldalakról?

- magyar törvények felé helyezni az orosz bankokat magyarországon, mellyel szabad bejárást biztosítunk orosz ügynököknek az EU-ba?

2019. febr. 25. 06:39
 53/53 anonim ***** válasza:
55%
Azért toloják túl ezt is mert mindent túl tolnak. Azért teszik, hogy a gyengébbek is megértsék. A Fidesz kampány már rég nem az értelmiségnek szól, ezt a szavazóbázison is lehet észlelni. Mindenesetre3 ebben az ügyben én még most utoljára a Fideszre szavazok, ősszel viszont keresek valami másik értelmes pártot, mert túl sok lesz már a 2/3-ból. Teszem ezt azért mert az amit az ellenzék oldaláról lehet hallani attól jobban feláll a szőr a hátamon. pl. Nédermüller, Újhelyi, Jávor B. Hofi kabaréja jut eszembe amikor azt mondta, hogy nem nyugszik a msagyar ha nem sz.ros a szája. Tiszta fejjel ők sem akarhatnak migránsokat ide hozni, ám a mai kijelentéseikre ott holnap is fognak emlékezni és számon kérhetik amit most kiképviselnek. Nekem ez nem más mint s.gg nyalás Brüsszelnek. Szidom én is olykor a kormányt ezért-azért (jelenleg a nyugdíjemelés bosszant leginkább), de az ellenzék soraiban sajnos nem lehet még egy ilyen t.kös vezetőt találni akire rá merném bízni az országot. Mesterházy Attilát jónak gondoltam anno, de Gyurcsány kifocizta az első adódó alkalommal. Attól meg a hideg ráz ha arra gondolok, hogy itt Gyurcsány mégegyszer országos tényező legyen
2019. márc. 1. 16:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!