Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dönthetne népszavazás arról,...

Dönthetne népszavazás arról, hogy ne legyen többé Sorosozós, Brüsszelezős uszító plakátolás?

Figyelt kérdés
Mármint hogy a kormány a magyar adófizetők pénzét ne pazarolhassa uszító kampányok finanszírozására még tájékoztató jelleggel sem? (függetlenül annak igazságtartalmától)

2019. febr. 24. 10:57
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

"Az emberek, ha nem értenének egyet, bajuk lenne ezzel nem szavazták meg volna a Fideszt!"

Én speciel egyáltalán nem értek egyet és bajom van ezzel. Tehát az állításod már eleve nem lehet igaz, mivel én is az emberek csoportjába tartozom...

Ha meg azzal jönnél, hogy ez az állítás az "csak" emberek többségére igaz, akkor egyrészt szándékosan ferdítve fogalmaztál, másrészt viszont én is pont ugyanolyan mértékben alkotok többséget az emberek halmazában, mint a fideszre szavazók az összes szavazó tekintetében.

2019. febr. 24. 13:21
 22/53 anonim ***** válasza:
0%

Az emberek többsége megszavazta a Fideszt, tehát ezzel nincs semmi bajuk! Hiába csűröd csavarod ugyanide lyukadsz ki!

2019. febr. 24. 13:24
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
#20: Forrást linkelnél, ha kérhetem? Annyi igaz az egészből, hogy a legerősebb államok (németek, franciák) túltolták az egészet és nem jól kezelték a helyzetet. Hozzáteszem Magyarország ugyanezt tette, csak ellenkező előjellel. Ezért is kellettek a táblák, ezért is kellett megszerezni a rádiókat, tévéket, újságokat. Így a nagy tömeghez az jut el, hogy a határainkon kívül migránsok erőszakolnak ártatlan nőket, fenyegetik a lakosságot, rabolnak, fosztogatnak..., persze nálunk ilyen nincs, mert minket megvéd a kormány és amíg őket szavazzuk meg, addig meg is fog. Sőt, erőn felül támogatja a magyar családokat, hát mi ez, ha nem a Paradicsom? És láthatóan működik a rendszer. A nagyszülő a külföldre költözött unokáját hívja vissza ezzel a propaganda szöveggel, aztán mikor az unoka közli vele, hogy "köszi Mama, de a környékünkön legalább olyan a biztonság, mint otthon volt, az itteni keresetünkből pedig mindenféle CSOK nélkül is könnyebben tudunk majd családot alapítani", akkor Mamika nem érti, hogy mi is van, de még így is a propagandának fog hinni a saját unokája helyett.
2019. febr. 24. 13:36
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként miért gondolod, hogy a Fidesz szavazóinak nincs baja a táblákkal? Vannak Fideszes ismerőseim és többen is ellenszenvesnek tartják ezt az egészet, de attól még odaszavaztak.
2019. febr. 24. 13:48
 25/53 anonim ***** válasza:
30%

Nem olvastam végig, de egy kicsit eltúlzod! Nem igaz, hogy nem hallani ellenzéki hírekről, az egész internet szinte azzal van tel! Csapból is az folyik! A kormány az illegális menekülteket nem engedte át, mert Magyarország nem egy átjáró ház, amelyen akárki, akár terrorista is szabadon átmehet! Ezzel van a többi országnak baja! DE akik legálisan jöttek, dolgozni azokat mindig átengedtük!!! Mi főként családtámogatással akarjuk pótolni a munkaerőhiányt, és ezzel szeretné számos másik ország is, aki migráns ellenes! De a menekültpárti országok szerint ez nácizmus! [link]

2019. febr. 24. 13:55
 26/53 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként miért gondolod, hogy a Fidesz szavazóinak nincs baja a táblákkal? Vannak Fideszes ismerőseim és többen is ellenszenvesnek tartják ezt az egészet, de attól még odaszavaztak."

Ez nem változtat azon a tényen, hogy a többség a Fideszt szerette volna, ezzel felhatalmazta őket lényegében erre is! A legtöbb Fideszesnek ezzel semmi baja sincs!!!

2019. febr. 24. 13:58
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
És igen mielőtt valaki megkérdezi, azt hogy 2 profilom van e? Igen mivel 2 E-mail címem is. Egyik a gépen van, a másik a telefonomon
2019. febr. 24. 14:01
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Milyen többség? A hány% szavazott a fideszre? 47%?
2019. febr. 24. 14:01
 29/53 anonim ***** válasza:
0%
Többen! :)
2019. febr. 24. 14:03
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

"...a többség a Fideszt szerette volna, ezzel felhatalmazta őket lényegében erre is!"

Értem. Tehát ha én felveszek egy kertészt azért, hogy az udvaromat tartsa rendben, azzal arra is felhatalmazom, hogy dugja a feleségemet is?:) Ezt nem gondolhatod komolyan!

A Fidesz az ország irányítására kapott felhatalmazást és nem a nép hülyítésére illetve ezen keresztül a közpénzek haveroknak való szétosztására.

2019. febr. 24. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!