Magyarországról kérdezel?
Van választék? Nem is tudtam!
Fideszre, mondom ezt úgy, hogy amúgy utálom.
De előbb bíznám az országot rájuk, mint a töketlen "ellenzéknek" csúfolt bohócokra :(
Vagy nem mennék el szavazni, vagy a fidesz, ha csak egy fikarcnyi esélyét is látnám, hogy a bohócok hatalomra kerülnek.
Korábban jobbikos szavazó voltam...
Mint 2008, 2009 környékén elszaporodtak az "énnemazemeszpére szavaztam, de..." (rájuk szavaz), meg az "utálom a zemeszpét de inkább ők", most elszaporodtak ugyan ezek, csak fideszesben.
Soha se értettem ezt amikor a régi pártemberek még mindig a pártjukra szavaznak, de azért szégyellik.
Bár mindegyik pár propagandájában ott figyel a "nálunk csak rosszabb lehet" elhitetése.
Én a kutyapártra szavaznék, ha nem vezetnék az országot, csak úgy menjen is jó lenne, eldöcögne, hiszen a fidesz se vezeti, csak lopja, árulja, falazza körbe magát.
"szeretem a cicákat"
Egy másik kérdés alá ezt írtad: Mert az Origo egy független minőségi hírportál valós hírekkel, a 444 meg egy propaganda szutyok oldal.
Te akkor fideszes vagy, vagy mi van? Befigyel egy kis identitászavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!