Ti az értelmetlen, fakivágós fideszes gigaberuházásnak örülnétek, ha pont a lakóhelyeteken lenne?
Azért az érdekel, mi a gond nyelvtanilag?
A kérdésre miért nem érkezett válasz? Csak támadás van.
Az a gond, hogy nálam ezerszer hangosabb lennél, ha neked kellene átélned a lakóhelyeden, amit nekem!
Csak a zöld, kellemes, fás külvárosi családi házból könnyű másokat támadni!
T.Kérdező!
Te vagy a hokicsarnokos?
Az a baj, hogy csak kérdés merül fel bennem, de úgyse kapok választ egyikre se.
1. Az Etele úton jelenleg tényleg fontos, hasznos, tényleg infrastrukturális és tényleg az ingatlanok értékét növelő beruházás zajlik.
Az ott lakók panaszkodtak a fakivágásra, az építkezés alatti porra, zajra és hogy majd hangos lesz a villamos.
Az ő panaszkodásuk miért tekinthető jogosnak? Őket miért nem támadják?
2. Tudjátok, mennyire rossz focistadion mellett lakni? Ez a kérdés ennyi.
3. Ha egy hokistadionnal nincs gond (bár nem egy, mert mint megtudtam, csak Újpesten van 3), mi a gond a focistadionokkal? Vagy a vizes vébével?
4. Az Orczy-kertben gond volt pár fa kivágásával? Egy parkban, ahol sok van, úgy, hogy ott, a parkban, többszörösen vissza is pótolták... Az Orczy-kert gyönyörű lett, sokkal használhatóbb. Egyetemi campus épült mellé. Az haszontalan? A hokistadion hasznos?
5. Ti mit tennétek, ha éveken keresztül gigaberuházásokat kellene átélnetek?
Nem, nem örülnék, de le sem írod azt sem hogy mi a bajod, illetve azt sem, hogy mivel...
Nem tudom, hogy mostanában van e szükség jégkorong stadionra, vagy hogy ahol építik, ott megfelelő e, vagy olyan mint a felcsúti foci stadion. Mert nem értek hozzá.
Egy olyan építkezéssel mint ami a ligetben van lenne bajom. Úgyértem, hogyha a kötelembe lenne, akkor még nagyobb.
Vagy pl. a Római Parti gáttal is lenne bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!