A Fidesz meddig tűri még el azt, hogy élősködjenek rajta az "ellenzéki" pártok?
"A panelp*lik pesten mind a migrációra szavaztak"
Volt esetleg migrációról szóló népszavazás, amiről lemaradtam? Vagy ez megint valami féleszű fideszes kamuzás?
Te is tudod hogy nem arra céloztam!😂😂😂
Bocsi de azok nem voltak ilyen szinten bénák mint ezek! Ezek sík hülye megélhetési politikusok, akik fetrengtek mint egy bohóc! Oda ál helyesírási hibával tiltakozni az MSZP oktatás politikusa, senki sem szól hogy valami nincs rendben...
"Oda ál helyesírási"
Hol a hiba?
Hallod elég gáz ha nem vetted észre! 1. Én nem vagyok oktatás politikus! 2. Nem a helyesírási hiba a szégyen, hanem hogy senki sem vette észre körülötte! 😂
A fidesznek (is) érdeke, hogy legalább látszatra legyenek ellenzéki pártok. Azaz addig maradnak a jelenlegi élősködő pártok, amíg le nem váltják a fideszt.
"Miért nem hoz egy olyan törvényt, hogy csak komolyan vehető pártok vehessenek részt a politizálásban?"
Mert ezzel önmagukat is kizárnák a politizálásból.
"Miért nem hoz egy olyan törvényt, hogy csak komolyan vehető pártok vehessenek részt a politizálásban?"
És gondolom O1G határozná meg, hogy melyik párt nevezhető életképesnek, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!