A magyar embernek teljesen mindegy, hogy milyen programja van egy pártnak, csak legyen nemzeti színbe csomagolva?
A Jobbikosok is elvileg utálják a baloldalt,pedig a Jobbik gazdasági értelemben baloldali.
A Fidesz is hiába teszi tönkre az országot,az elbereket nem érdeikli,mert legalább nemzeti kormány van hatalmon.
Az ellenzék hiába akar jobb életszínvonalat,egészségügyet és oktatást,nem kellenek,mert ők az áruló,nemzetellenes kommunisták
a fidesz 1/3-ból csinált 2/3-ot
és az 1/3 nagyrésze olyan a akik a fideszből élnek ill. a a másik része a retardáltak
szóval a retardáltak - akikről beszélsz - csak kis része a társadalomnak és ők azok akik zabálják a nemzeti színbe csomagolt okádékot, a fidesz valójában trükkök ezreivel nyert
"a fidesz 1/3-ból csinált 2/3-ot"
A 49% neked mióta 1/3?
A 49% azok akik a szavazók közül a Fideszre szavaztak. Megjegyzem ez sincs 50% sem, nem hogy 67% (kétharmad).
De azt mindig elfelejtitek hogy több millióan el sem mentek szavazni, ők pedig nagy valószínűség szerint nem azért nem mentek el mert amúgy fideszesek.
1/3 a határontúli szavazatok nélkül
ami amúgy nagy szemétség hogy nem itt lakók beleszólnak az ittlakók életébe!
Világos. 13 évvel ezelőtt hittem utoljára abban, hogy egy párt a programjában leírtakat komolyan is gondolja, szívügyének tekinti, mikor a nálam 10-20 évvel idősebbek kisírták a szemüket a nevetéstől, hogy egy párt programját lobogtattam a kezemben, "ezt olvassátok!". Kiröhögtek, hogy majd felébredek... Igazuk volt! No de Őket is kiröhögték a náluk idősebbek, csak őket 10 évvel azelőtt!
Így vagyunk mi...
Örülök, hogy tudod miként áll a Jobbik jelenleg a "baloldallal". Én nem tudom eldönteni, hogy mi a helyzet valójában.
"Az ellenzék hiába akar jobb életszínvonalat,egészségügyet és oktatást,nem kellenek,mert ők az áruló,nemzetellenes kommunisták"
Ennek ellenére az elmúlt 29-ből 12 évig ők irányítottak.
A baloldal jelenleg kb annyit tud mondani az emberek felé, hogy a fidesz tönkreteszi az országot. Ami lehet, hogy igaz, de nem mondják sem azt, hogy ők nem tennék, sem azt, hogy hogyan tennék. Kimerül a kommunikáció abban, hogy a fidesz szavazói hülyék, birkák, bugris, vidéki, megvehető parasztok. Utána meg azt várják, hogy szavazzanak rájuk.
Neked rózsaszín, ballibri színbe csomagolva tetszenek a dolgok, igaz?
"Az ellenzék hiába akar jobb életszínvonalat,egészségügyet és oktatást,nem kellenek,mert ők az áruló,nemzetellenes kommunisták"
Hahahahahahahahahahahaha!!!! Volt rá lehetőségük a fijjugnak, de elqrták a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!