Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg lehet akadályozni valahogy...

Meg lehet akadályozni valahogy a hokicsarnok építését?

Figyelt kérdés
[link]
2019. febr. 22. 12:50
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Mert a Hungárián nem megy elég nínós autó?

Te itt élnél, hogy éreznéd magad?

Szerintem már alapból stadion mellett nem akar élni senki.

Jó, a stadion adott, bár a felújítása előtt pl kevesebb meccs volt.

2019. febr. 22. 16:22
 22/40 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező miert hazudsz. Azt írod szeretsz “ott” és nem pedig hogy “itt” lakni azaz nem is élsz ott elég legyen a hülyeségedből
2019. febr. 22. 17:04
 23/40 A kérdező kommentje:

Ott lakom.... MTK stadionnál.

Az ittbe vagy ottba belekötni.

Anyám.

Ráadásul mutyid fideszes értelmetlen beruházást védeni ezen az oldakon, ki kell nyomtatni és bekeretezni :D

2019. febr. 22. 17:17
 24/40 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs gond a fogalmazásommal, de azokat a kérdéseket most látom először.

Kb azt se tudom, ki a Juncker.

Csak helyi ügyekkel foglalkozom, mostanában kezdem beleásni magam a politikába.

A lakóhelyemnél először a stadion építését kellett elviselnem, majd a Hős utcaiak ránk kergetését, majd most a hokistadiont.

Kicsit sok ez a jóból.

Ősszel elkergetjük Sára Botondot is.

2019. febr. 22. 19:03
 25/40 A kérdező kommentje:

Szerintem csak maximum IP alapján bizonyítható, hogy nem én írtam ki a másik 2 kérdést.

Ettől függetlenül nem értem a támadásotokat.

A hokipálya egyrészt egy baromság, de ennyi erővel támogathatjátok a focistadionokat is.

Másrészt ott (itt) lakom és így engem érint a kérdés. A mi lakásárainkat, a mi környékünk élhetőségét befolyásolja.

Ennyi erővel a focistadion és a 35 centis kilátó is jó beruházás.

Könyörgöm.

2019. febr. 22. 19:07
 26/40 anonim ***** válasza:
75%

Jó de mondva csinálsz indokat hozol fel ellene.

A cikk azt írja hogy egy használatlan telken akarják felépíteni a létesítményt. Most komolyan jobb ha ottrohad az a telek ahogy van mintsem legyen ott valami amit használhatsz te is a családoddal barátaiddal? Mert ilyennek tervezik.

A hang miatt panaszkodsz pedig ez egy fedett létesítmény, kevés zaj jön ki onnan másik dolog nem fognak mindennap világbajnoki selejtezőket rendezni ott.

Arról nem is beszélve hogy éjjel nem rendeznek hokimecsset ez egy nagyon kimerítő sportág az még az NHL ben is ritkaságnak számít hogy este rendezik selejtezőket

2019. febr. 22. 19:46
 27/40 A kérdező kommentje:

Utálok korizni, de ha szeretnék:

1. Már most lehetőség van rá, például a kerületieknek ingyenes Horváth Mihály téri pálya.

2. Edzések, meccsek lesznek és holtidőben, egy szűk idősávban talán-esetleg a lakosság is használhatja.

A stadion építése hatalmas zajjal, porral járt majd' 2 éven keresztül. A kevesebb parkolóhelyről és a kellemes emberek jelenlétéről nem is beszélve.

Nem akarunk még egy ilyen építkezést. Ha muszáj, lenne inkább hasznos projekt.

Azon a telken teniszpályák és focipályák vannak. Maradhatna így a továbbiakban is.

A hokicsarnok hűtőberendezései hangosak.

A meccsek szurkolókat és autóikat vonzzák majd, ennek minden velejárójával együtt.

A focidrukkerek is vonulás közben hangosak, jó, a hokidrukkerek lehet nem, de akkor se kérek belőlük.

Eddig a Hungária krt és egy kéthetente egyszer használt stadion vett körül minket.

Most van egy hetente kétszer használt stadion, egy csomó drogos (hiába lett rendezettebb a stadion előtt - amúgy nem az, már most lepukkant - ha nem lehet leülni előtte, de sötétedés után nem is szívesen sétálsz át.

Most meg majd újabb építkezések, utána meg a csarnok.

Nem kértük és nem kérjük.

2019. febr. 22. 20:09
 28/40 anonim ***** válasza:
73%

Zajok, fénye, de kórházat építsenek... LOL

Összevissza hazudsz.

2019. febr. 22. 20:43
 29/40 A kérdező kommentje:

Ez az oldal tükrözi a lakosság idegállapotát.

Aki itt leszól, tuti valami zöld nyugis helyen lakik, fogalma sincs, milyen, amikor a fűszolártól nem tud aludni, vagy épp vonuló szurkolóktól, vagy letörik a visszapillantóját, mert sok autó tolong szűk helyen.

2019. febr. 22. 20:47
 30/40 A kérdező kommentje:

Csak az a gond, hogy én a tapasztalataim alapján levezetett érveket hoztam, ti meg támadtok és fröcsögtök.

Nem baj, majd az irodaként eladott lakás ára lesz az önerő egy hitelhez.

Köszönöm, Fidesz!

2019. febr. 22. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!