Orbán Viktornak sikerülni fog több millió bevándorlót Magyarországra csábítani, mint ahogy azt 2001-ben szerette volna?
"NINCSENEK illegálisan ránk törő kontrollálatlan hordák! Vagy én egy alternatív Magyarországon lakom? "Brüsszel"(nyilván az EU) NEM kötelez és NEM erőltet ránk, kimazsolázott, semmire nem jó, örök segélyen élő figurákat!SENKI Magyarországon ilyet NEM tapasztalt és jelenleg sem tapasztalunk....Vagy én egy alternatív Magyarországban élek???"
De van magyarázat:
- Nyilván 2016-ban születtél, a kerítés megépítése után, ezért vitatod a vitathatatlant
- Igen, te az alternatív "valóságodban élsz, vagy ami még rosszabb pofátlanul hazudsz, mint Gyurcsány a Röszkénél "ünneplő" tömeggel és a rájuk támadó rendőrökkel
- Brüsszeli kvótaügy csak a totálisan tájékozatlanok előtt ismeretlen, vagy akik le vannak fizetve, hogy ezt "higgyék" Te melyik vagy? ... bár tökmindegy, ne is válaszolj!
Hát először is tisztáznunk valamit. Mi az Európai Unió déli schengeni határa ( is) vagyunk. Emiatt sem megengedett dolog az, hogy az Európai Unió külső schengeni határán illegálisan, azonosítatlan személyek lépjenek át. Ezt egyébként több európai uniós tagország nem is tartja be pedig kötelező lenne! A Fidesz álláspontja a következő volt: illegális migrációnak nincs helye, akik a genfi egyezmény szerint menekült státuszt élveznek, azokat természetesen a vonatkozó jogszabályok szerint be kell fogadni. Itt a hangsúly azon van még egyszer ismétlem, hogy azok akik ellenőrizetlenül, illegálisan mondhatnám úgy is hogy jogsértő módon kívánnak az Európai Unió területére lépni, azokat kötelessége Magyarországnak megakadályozni (!!) nemzetközi jogi értelemben is, de azt gondolom, hogy a saját állampolgárai védelme érdekében is, és (bel)biztonság-politikai szempontból is.
Csak mindenkit emlékeztetnék, a kerítés építés előtt ezrével-tízezrével vonultak át, mégegyszer mondom illegálisan, jogszerűtlenül, azonosítatlanul Magyarországon olyan migránsok, akiknek nem lett volna joga ilyen módon Az Európai Unió területére lépni!! Ha ez valakinek tetszik, akkor azt nagyon tudom sajnálni. A kérdés ilyen egyszerű. Orbán Viktor ez ellen kíván fellépni , és szerintem teljes mértékben igaza van, hogy ezt a fajta jogszerűtlen migrációt nem szabad megengedni. Ami pedig Brüsszelt illeti, ők úgy "kerülnék" meg ezt a dolgot, hogy tekintettel arra, hogy már tele van egyik másik tagország migránsok 100 ezrével és ez nekik sem tetszik már (bár tulajdonképpen ők engedték be őket), ezért most kitalálták hogy majd különböző kvóták szerint szétosztják olyan tagországok között is, mint például Magyarország, aki pont az európai uniót védte meg attól kerítésépítéssel, hogy még több migráns jöjjön be területére... És ahol a lakosság döntő többsége ezt ellenzi.
2015-ben NEM volt KONTROLLÁLATLAN ILLEGÁLIS bevándorlás.MINDENT a kormány tudomásával és a hatóságok közreműködésével történt.(a keleti pályaudvari "torlódás",a menekültek regisztráció nélküli de figyelemmel kísért és hatóság által biztosított átjutása Magyarországon.
Ha EZ hazugság akkor sajnos valóban alternatív a világom...:(
A Brüsszeli "kvótaügy" a magyar kormányzat részéről ELFOGADOTT és teljesíthető.Az annak megfelelő menekülteket számszerint már befogadtuk,sőt túlteljesítette Magyarország "is".(Vagy a kormány hazudna...?!?) :)
A menekültek országon való átvonulásakor hány általuk elkövetett nemi erőszak történt?Akkor és azóta hány magyarnak "vették el" a munkáját?Szám szerint mennyi menekült általi bűncselekmény történt Magyarországon?
Őszintén köszönöm...ismét bebizonyosodott hogy ÉN valóban egy alternatív Magyarországon élek... :)
#12: Ez eddig rendben is van, csak azt nem értem, hogy a kormány miért nem hangsúlyozza, hogy milyen bevándorlókra gondol, mert így tényleg félreérthető. Továbbá azt sem értem, hogy miért mindenre a migráció a válasza, miért lát mindenkiben ellenséget és mert kell ezt az egész témát sokszorosan túltolni és sok mindenben ferdíteni, ellenségképeket létrehozni vagy felnagyítani és ebből politikai erényt kovácsolni. Sok más ország sem fogad be illegális bevándorlókat, mégsem megy szembe az egész EU-val. Persze vétózgathatunk és döngethetjük a mellünket teljesen fölöslegesen, de nem vagyok meggyőződve róla hogy ez hosszú távon jót tesz az országnak.
A kérdésre válaszolva pedig nem tartom valószínűnek, hogy összejöjjön.
Sajnos elég jól nyomja a Viktor, a bevándorlók ömlenek az országba hála neki.
85.000 migráns?????? Nem erről volt szó a kampányaikban, nem ezért szavaztak rájuk olyan sokan elnézve nekik az összes csalást, lopást, hazugságot, korrupciót csak hogy tisztán tartsák az országot az eltérő kultúráktól. Mára meg kiderül, hogy a Fideszen kívül senki egy darab migránst ide nem hozott? Remélem ez a pofátlan átverés meglátszik majd a szavazatokon amit kapnak ezután.
"2015-ben NEM volt KONTROLLÁLATLAN ILLEGÁLIS bevándorlás.MINDENT a kormány tudomásával és a hatóságok közreműködésével történt.("
Ugye ezt te sem gondolod komolyan! Akkor kérdezd meg légyszíves a déli határszakaszon élő településeknek a lakóit. Vagy szerinted akkor miért kellett kerítés? Amíg nem volt kerítés nem tudsz zöldhatár minden egyes pontjára határőrt meg rendőrt állítani, ne vicceljünk már, naponta százával szöktek át a zöldhatáron illegális bevándorlók kontroll nélkül, azt sem tudtuk kicsodák, papírjaik sem voltak, bezzeg mobiltelefonjuk az volt, meg több ezer eurojuk (valahonnan???), amiért cserébe az embercsempészek szépen elhozták őket több ezer kilométert.
# 17
A linkben.
20010608orban.html
2001.06.08.
"
Azóta eltelt 18 év! Az ember tudod mennyit változik annyi idő alatt?"
Az ember sokat vältozik, de az elvei nem. Ez alól a jellemtelen emberek kivételnek számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!