Orbán Viktornak sikerülni fog több millió bevándorlót Magyarországra csábítani, mint ahogy azt 2001-ben szerette volna?
Fogjátok már fel végre, hogy OV-nak és a fideszeseknek NEM a bevándorlással van bajuk, hanem az illegálisan ránk törő kontrollálatlan hordákkal, illetve Brüsszel által kötelezően ránk erőltetett, kimazsolázott, semmire nem jó, örök segélyen élő figurákkal.
Miért olyan rohadt nehéz ezt felfogni???
# 6 Lehet, hogy így van. Bár ezt a fideszben nem igazán szeretik hangoztatni. Javíts ki ha tévedek. Bár emlékszem, hogy elhangzott valami olyasmi, hogy az "illedelmesen kopogtató" migránsok okésak. De a kormány általános bevándorlóellenes kampánya nekem nem úgy jön le, hogy van jó migráció meg van rossz migráció.
Persze azt tudom, hogy a fideszeseknek teljesen rendben vannak azok akik bejöhetnek az országba, legyenek azok pénzért itt, vagy a világ végéről ideimportált random emberkék. Ami engem illet, én nem örülök sem ennek a fajta migrációnak sem az illegálisnak.
NINCSENEK illegálisan ránk törő kontrollálatlan hordák! Vagy én egy alternatív Magyarországon lakom? "Brüsszel"(nyilván az EU) NEM kötelez és NEM erőltet ránk, kimazsolázott, semmire nem jó, örök segélyen élő figurákat!SENKI Magyarországon ilyet NEM tapasztalt és jelenleg sem tapasztalunk....Vagy én egy alternatív Magyarországban élek???
SEMMI ezt indokló bizonyító megtörtént esemény nincsen!
EZ a "HIT" a kormánypárt propagandájának a hatása.
Miért olyan rohadt nehéz ezt felfogni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!