Ez lenne a Puzsér féle béke " szigete"? Normális ez az ember?
Az egésznek amúgy az a háttere, hogy az MSZP emberei elkeztek hamis dolgokat állítani a programjáról, mikor még nem is teljen publikus...
Mindenki döntse el magának, hogy ez belefér e, de szerintem a reakció teljesen normális.
Ha kihagyom a halálfaszára részt, akkor semmi kivetnivaló nincs benne, vagy nem tudom... Olvassátok el megint.
De amúgy engem nem háborít fel ez a halálfaszára dolog sem, jóval több kell ahhoz hogy kihozzanak a sodromból.
Szerintem nem kell mashogy beszélnie egy politikusnak...
Igaza abban van, hogy még el sem indult hivatalosan a kampány (nem mintha a "hivatalos" szó bármit is érne), de már megy a választók manipulálása, hogy ne hogy valaki MSZP, FIDESZ-en kívül bármit is választani lehessen.
A stílusban nem volt igaza. Persze ő akar olyan lenni mint Beppe Grillo.
"A stílus maga az ember. Nem kell itt senkit lejáratni, csak be kell mutatni amikor önmagukat adják és ennyi."
Ha ez igaz lenne a Fidesz már nem, hogy megbukott volna, de nulla szavazója volna. Sajnos pont a Fidesznek köszönhetjük meg a részeg proli stílust, ami a politikában van.
Puzsér is kibukott, Tarlós is kibukott.
Annyira szeretnék látni egy Tarlós-Puzsér főpolgármesterjelölti vitát!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!