A jo isten áldja meg az országot. A kormányt. Meg a közmunkát? Hogy lehet megélni kozmunkabol?
Hogy a jó életbe lehet megélni br 83150 Ftból?????
Hogy a jó életbe lehet ennyire elbaxot egy ország ez?
Többet tankolok egy hónapban mint amit szerencsétlen kap.
Hogy a halálba lehet így élni?
De most komolyan?
A kérdésem arra vonatkozik. Hogy lehet így megélni?
Ez kiverte a biztosítékot... Nem itthon dolgozom, nem is követem a politikát. De ezt ahogy meghallottam....
9-es! Arra reagáltam, amit az a trollkodó írt, hogy "eztarravanhogyazembereketrászoktassamunkára" -figyelj, ezt épeszű ember nem hitte el se négy-öt éve, se most sem hiszi. Se azt, hogy "azokmenteközmunkárakikkaptákorábbanasegélyt" mert azóta jött egy ilyen versenyző is rontani a levegőt.
A tények azok, hogy a közmunka felfuttatása az, aminek páran nevezték, egy statisztika szépítés volt, és "érdekes módon" amint vége lett a válságnak és beindult az uniós gazdasági növekedés és a magyar gazdaság is, máris kevesebb közmunkás maradt, és tud nem azért, mert "megtanultak dolgozni" hanem azért, mert alapból nem jókedvükből lettek azok. A közmunkások többsége olyan ember, volt akikről írtam, lehet, hogy vol az országban mutatóban 1-2 olyan, akit "meg kellett tanítani dolgozni" de épeszű ember nem gondolja azt, hogy több százezer ember ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!