Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kap nevetségesen alacson...

Miért kap nevetségesen alacsony bért ma egy kezdő tanár?

Figyelt kérdés
Éveket kell tanulni és mégsem fizetik meg. Vannak kifejezetten nehéz tanári szakok, most itt nem csak a magyar töri szakrol van szó.

2019. febr. 19. 13:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

# 16/20 #14 Ha láttál volna iskolát belülről, nem mondanál ekkora marhaságokat."

Tanár vagyok -.-

# 15/20 Na, ezt a 2 mondatot egymás mellett még sosem láttam. Tudod te, mennyit keres egy 8 általánossal rendelkező gyári munkás? Vagy egy eladó?"

Amíg a Fidesz meg nem emelkte 87-et kerestünk kezdőként. Arra mit mondasz?Na az car volt. Ez most így jó lett

2019. febr. 25. 13:22
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
A gyári munkás keres 92-100-at műszakpótlék nélkül alapbéren. A kezdő tanár 135-öt később felmegy 350-re is. Ez nagyon jó. A napi 8 órát le sem dolgozzuk és persze ott a több hónapos nyári szünet + téli + tavaszi + őszi. Mindenkinek csak ajánlani tudom
2019. febr. 25. 14:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Békés megyében szülőknél élve nekem is tökéletes volt, hogy havi 110et kerestem pár éve, nem tudtam miért sírnak a magyarok, aztán elköltöztem BPre, albérletet, élelmiszert, számlákat mindent magamnak kellett rendezni, és rövid időn belül rájöttem, hogy karcsú az a 220 amit kerestem. Pedig gyerekem sincs. Kedves Tanár, minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy hol, milyen körülmények között élsz, hogy 135 fedezi a megélhetési költségeidet?
2019. febr. 25. 18:07
 24/26 anonim ***** válasza:
Én is Békés megyei vagyok utolsó, át tudom érezni, amit írsz...bár azért mi is élnénk, csak nincs miből, mert konkrétan munka alig van, nemhogy fizetés...De amilyen sulik itt vannak, kész katasztrófa ilyen körülmények között tanítani.
2019. febr. 25. 21:16
 25/26 anonim ***** válasza:
#24 elhiszem, egy anno neves gimibe jártam Békés megyében, de mikor már én voltam ott csökkent a színvonal. Sajnos mivel fogy a gyerek, már nem tudnak válogatni, hogy kit engedhetnek be a suli falai közé és kit nem. Nem tudom mit is mondhatnék neked... ha egyszer visszatérek gyerekestül a szülővárosomba, akkor megpróbálok minél tisztességesebb lurkót nevelni, akit érdemes felkarolni a tanároknak. Többet nem tudok ígérni én sem :( Kitartást!
2019. febr. 25. 22:26
 26/26 anonim ***** válasza:

". Kedves Tanár, minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy hol, milyen körülmények között élsz, hogy 135 fedezi a megélhetési költségeidet?"

A fizetésben a lakhatás sosem volt benne sajnos. Nekem szerencsém van, mert saját lakásom van és 30 rezsi + 4600 digi net meg tv amit ki kell fizetnem. Így azért kényelmesen meg lehet élni. A bátyám viszont 270-et visz haza és habár ő is 30-ból fizet rezsit egymaga él és nem tud meglenni ennyi pénzből. Mindíg hitele van. Én szoktam kisegíteni. Nem viccelek. Minden kütyüre elszorja a pénzét. 5 Mobilt hord magával munkába és mind fel van töltve. Van 5 laptopja is meg 2 asztali gépe...

Fideszes amúgy

2019. febr. 27. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!