Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem emeli a kormány az...

Miért nem emeli a kormány az óvónők bérét, ha óvónő hiány van?

Figyelt kérdés
Kb 120-130 körül kap egy kezdő.

2019. febr. 19. 12:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10:

Nyilván a válaszoló véletlenül felengedte az ujját gépelés közben a shift-ről, mikor a 4-est nyomkodta. :]

2019. febr. 19. 13:41
 12/18 anonim ***** válasza:
De mi a gecci az a négyes? Miért nyomta? Nem érted a kérdést?
2019. febr. 19. 13:48
 13/18 A kérdező kommentje:

Tévedés! Ahol én lakom egy nagyobb város, ott nagyon sok óvodába keresnek óvónőt, és egyáltalán nem olyan ovik ahol romák vannak....

A gyerek viselkedése meg.... Ezelőtt is voltak rosszak.

2019. febr. 19. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:
10-es. Ezzel jelzem, hogy irónia volt. Hogy Magyarország NEM teljesít jobban.
2019. febr. 19. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, rosszak voltak, ebben igazad van. Ahogy ma viselkednek sokuk arra tényleg nem mondhatsz annyit, miszerint rosszak, mert az röhejesen gyenge jelző lenne rá. Szembefalu óvodájában az egyik óvónő tavaly lazán idegösszeroppantást kapott a gyerekektől. Nem holmi pályakezdő, lassan nyugdíjaskorbalépő nőről van szó. Akik meg okozták nekik azok még nem is az onnan kikerült legrosszabb korosztály, előtte voltak tőlük sokkal rosszabbak.
2019. febr. 19. 14:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Máshol sem emelik. Az egészségügyben dolgozom nem eü diplomával, így az én béremre nem vonatkozik az eü béremelés.

Akkora a hiány, hogy nemrég vettek fel egy érettségis csajt aki valaki ismerőse, hogy majd én betanítom. Kösz. Hamarosan óvónőnek is felvesznek akárkit?

Egy jelentkező nem akadt aki legalább valami világvégi főiskolát vagy OKJ-t végzett volna.

Végül is ki az a hülye rajtam kívül aki itt dolgozik, én is a 2. gyerekig maradok.

A nővérekét, orvosokét is persze, emelik, de mennyivel? Inkább mennek külföldre. Óvónőnek meg nem is tanulnak annyian már, ilyen kilátással?

2019. febr. 19. 14:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem csak a romak, lassan a magyarok gyerekei is neveletlenek.

Regen is voltar rossz gyerekek, de egy par osztalyonkent. Most meg forditva van.

Anyosom es felesegem is tanarkent dolgozott.

A kicsik még-még, de a nagyok mar siman rakulaznak a fejedre.

2019. febr. 19. 14:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem csak az probléma, hogy egyre több a retardált viselkedés zavaros kölök. Ha van néhány szülő aki megpróbálja tisztességre nevelni a gyerekét ennek a szegény gyereknek kell elviselni a sok hülyét sz oviban.
2019. febr. 19. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!