Miért nem emeli a kormány az óvónők bérét, ha óvónő hiány van?
#10:
Nyilván a válaszoló véletlenül felengedte az ujját gépelés közben a shift-ről, mikor a 4-est nyomkodta. :]
Tévedés! Ahol én lakom egy nagyobb város, ott nagyon sok óvodába keresnek óvónőt, és egyáltalán nem olyan ovik ahol romák vannak....
A gyerek viselkedése meg.... Ezelőtt is voltak rosszak.
Máshol sem emelik. Az egészségügyben dolgozom nem eü diplomával, így az én béremre nem vonatkozik az eü béremelés.
Akkora a hiány, hogy nemrég vettek fel egy érettségis csajt aki valaki ismerőse, hogy majd én betanítom. Kösz. Hamarosan óvónőnek is felvesznek akárkit?
Egy jelentkező nem akadt aki legalább valami világvégi főiskolát vagy OKJ-t végzett volna.
Végül is ki az a hülye rajtam kívül aki itt dolgozik, én is a 2. gyerekig maradok.
A nővérekét, orvosokét is persze, emelik, de mennyivel? Inkább mennek külföldre. Óvónőnek meg nem is tanulnak annyian már, ilyen kilátással?
Nem csak a romak, lassan a magyarok gyerekei is neveletlenek.
Regen is voltar rossz gyerekek, de egy par osztalyonkent. Most meg forditva van.
Anyosom es felesegem is tanarkent dolgozott.
A kicsik még-még, de a nagyok mar siman rakulaznak a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!