Milyen pártszimpatizáns vagy és miért?
Figyelt kérdés
Én egyikért se vagyok oda, nem sorolom magam sehova, viszont a Fideszt, a kisebbik rossz elve alapján támogatom, főleg ha elnézzük az "ellenzék" állapotát. Főleg a jobbik kész vicc.2019. febr. 18. 17:48
11/23 anonim válasza:
Kutyapárt, még ők a legnormàlisabbak a politikai èletben
12/23 anonim válasza:
Áprilisban a Fideszre szavaztam de akkor is tisztában voltam, hogy lopnak és hazudnak. Viszont sok az amit a Fideszesek csináltak. Az ellenzéki pártokat bevallom nem ismerem igazán, bizonytalan vagyok.
13/23 anonim válasza:
Kutyapárt, mert amióta az LMP szétesett, nincs normális párt. De a komcsi ellenesség az biztos, így a fidesz, maszop, dk ellen fogok szavazni mindig, mert szeretném ha ez 3 MSZMP származék párt eltűnne, és tagjaik is az élők sorából. A fidesz szatelitpárt is, mint a "mi hazánk" is tűnhetne el.
14/23 anonim válasza:
Bírom, amikor az ilyen kérdésnél lepontozzák azt, aki nem szimpatikus pártot ír. Az ő válasza miért nem hasznos? :D
15/23 anonim válasza:
Mi Hazánk, mert az magyar párt.
16/23 anonim válasza:
Mi Hazánk. Alapból nem vagyok se jobbos se balos, de a jelenlegi felhozatalból nem tudok jobbat.
17/23 anonim válasza:
Àprilisban a Jobbikra szavaztam.
Most a Ketfarkuakra szavaznék. Hasznosan költöttek el eddig minden pénzt, àttekinthetőek, megbízhatóak. Számomra lassan komolyabb, mint a többi párt.
Ha a Ketfarkuak nem lennének, akkor a Momentumra szavaznék.
18/23 anonim válasza:
A jobbik vicc? A fidesz a kisebbik rossz?
A fidesz a lehető legrosszabb. Ez a baj h mindenki így fogja fel h úgysincs más. De lenne más csak a társadalom meg nem nőtt fel ehhez...
19/23 A kérdező kommentje:
# 18
Nyomatod a jobbikos mantrát, mi?
Meg "az emberek kétharmada jobbikos, csak nem tud róla", igaz? :D
Ja, valamikor ez igaz volt, de amióta szétcseszte megát a Jobbik, meg összeálltak az ősellenséggel, azóta a jobbik csak halvány önmaga, sőt de facto vége.
2019. febr. 18. 22:10
20/23 anonim válasza:
Ma 18:56 as válaszoló vagyok. Inkább Fideszes vagyok. Jól élek alattuk és meg akarom szívatni azokat akik lepontoztak a gyakorin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!