A fideszesek miért rettegnek annyira a migránsoktól, amikor nem akarnak Magyarországra jönni?
Mutasd meg lécci, hogy hol írtam csak egyszer is Szíriát?
Majd ha arról akarok beszélni, akkor azt írom.
Én speciel ezekről beszéltem:
Vagy ezek nincsenek, csak én találtam ki?
"Mi az, hogy nem akarják őket foglalkoztatni? Nyugaton szívesen látják a munkaerőt, mivel ott is munkaerőhiány van."
Tipikus esete, amikor felülünk a kocsmai nagyotmondóversenyeknek.
Németeknél vagyok 8 éve. Mérnökként szívesen várnak, meg orvosként. A feleségem másik fajta 2 diplomával sem kap normális állást. De még ha eladónak akarna menni, akkor is kb. mindenhol 450 eurós minijobbal akarnak alkalmazni. Ebböl kb. 150 euróért kell kötnöd betegbiztosítást. A maradék 300-ból élj már meg kint. Jobban megéri harz IV-re menni, ott kapsz lakást, plusz 385 eurót. És sokan vissza is élnek ezzel.
Hoppá, közben leesett!
Neked a migráns = szíriai, aztán szevasz!:D
Nagyon nem így van!
"Mi az, hogy nem akarják őket foglalkoztatni? Nyugaton szívesen látják a munkaerőt, mivel ott is munkaerőhiány van. Miért ne akarnák szívesen foglalkoztatni a bevándorlókat Ausztriában? Komolyan mondom, ti egyre nagyobb sületlenségeket beszéltek"
Itt csak az a probléma, hogy nem mind azért jött hogy dolgozzon. Gondolj csak bele elmegy Németországba kapja a segélyt, elszállásolják minek dolgoznia? A végén elszaporodnak mint a hangyák és nyakunkon maradnak mint a cigányok. Mi lesz ha már az általuk kedvelt " úti célok " megtelnek? Majd szétosztják őket és pont azok fognak " véletlenül " idekerülni akik nem dolgoznak. Ezért fontos hogy Magyarország nem engedi be a menekülteket. Sajnos találtak más útvonalakat az EU-ba jutáshoz. De ezt a ti értelmi szintetek nem foglya fel. De jó legyek én a hülye Fideszes aki csak a kormány propagandát mondja fel miközben pont ti szajkózzátok az ellenzék szenny médiából összeszedett baromságaitok.
"Neked a migráns = szíriai, aztán szevasz!:D"
Nem nekem hanem nektek fideszbirkáknak. Szerintetek a migráns az afrikai vagy arab. Mivel te afrikait írtál, gondoltam szólok hogy a szírek nem afrikaiak. Csak hogy tudd, az a sok százezer magyar aki külföldre vándorolt, szintén migráns.
"magyar aki külföldre vándorolt, szintén migráns."
Nem migráns, hanem emigráns! Nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz... Néz utána mielőtt marhaságokat írsz!
Ne terelj te elmeroggyat!
Pontosan tudja mindenki, (talán még te is) hogy nem a szó jogi értelméről polemizálunk - ezzel az erővel a kérdezőt is javítgathatnád - hanem a közbeszédben elterjedt, illegálisan betörő hordákról!
"Nem migráns, hanem emigráns! Nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz... Néz utána mielőtt marhaságokat írsz!"
Migráns szó jelentése: Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember. Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent.
Tehát a magyarok is migránsok.
# 39
Németország befogadta őket tehát nem illegálisan vannak ott. Megkapták a menekült státuszt vagy a tartózkodási engedélyt tehát ugyanannyi joguk van ott lenni mint a migráns magyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!