Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért rettegnek...

A fideszesek miért rettegnek annyira a migránsoktól, amikor nem akarnak Magyarországra jönni?

Figyelt kérdés
Ha akarnának, akkor már most is bejöhetnének. Tagjai vagyunk az EU-nak és a Schengeni-övezetnek, akármikor fogják magukat és besétálnak az országba. Érdekes, valamiért mégsem jönnek.

2019. febr. 18. 13:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg lécci, hogy hol írtam csak egyszer is Szíriát?

Majd ha arról akarok beszélni, akkor azt írom.

Én speciel ezekről beszéltem:

[link]

Vagy ezek nincsenek, csak én találtam ki?

2019. febr. 18. 15:15
 32/70 anonim ***** válasza:
72%

"Mi az, hogy nem akarják őket foglalkoztatni? Nyugaton szívesen látják a munkaerőt, mivel ott is munkaerőhiány van."

Tipikus esete, amikor felülünk a kocsmai nagyotmondóversenyeknek.

Németeknél vagyok 8 éve. Mérnökként szívesen várnak, meg orvosként. A feleségem másik fajta 2 diplomával sem kap normális állást. De még ha eladónak akarna menni, akkor is kb. mindenhol 450 eurós minijobbal akarnak alkalmazni. Ebböl kb. 150 euróért kell kötnöd betegbiztosítást. A maradék 300-ból élj már meg kint. Jobban megéri harz IV-re menni, ott kapsz lakást, plusz 385 eurót. És sokan vissza is élnek ezzel.

2019. febr. 18. 15:17
 33/70 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá, közben leesett!

Neked a migráns = szíriai, aztán szevasz!:D

Nagyon nem így van!

2019. febr. 18. 15:21
 34/70 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az, hogy nem akarják őket foglalkoztatni? Nyugaton szívesen látják a munkaerőt, mivel ott is munkaerőhiány van. Miért ne akarnák szívesen foglalkoztatni a bevándorlókat Ausztriában? Komolyan mondom, ti egyre nagyobb sületlenségeket beszéltek"

Itt csak az a probléma, hogy nem mind azért jött hogy dolgozzon. Gondolj csak bele elmegy Németországba kapja a segélyt, elszállásolják minek dolgoznia? A végén elszaporodnak mint a hangyák és nyakunkon maradnak mint a cigányok. Mi lesz ha már az általuk kedvelt " úti célok " megtelnek? Majd szétosztják őket és pont azok fognak " véletlenül " idekerülni akik nem dolgoznak. Ezért fontos hogy Magyarország nem engedi be a menekülteket. Sajnos találtak más útvonalakat az EU-ba jutáshoz. De ezt a ti értelmi szintetek nem foglya fel. De jó legyek én a hülye Fideszes aki csak a kormány propagandát mondja fel miközben pont ti szajkózzátok az ellenzék szenny médiából összeszedett baromságaitok.

2019. febr. 18. 15:23
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a "harz IV"?

2019. febr. 18. 15:25
 36/70 anonim ***** válasza:
26%

"Neked a migráns = szíriai, aztán szevasz!:D"

Nem nekem hanem nektek fideszbirkáknak. Szerintetek a migráns az afrikai vagy arab. Mivel te afrikait írtál, gondoltam szólok hogy a szírek nem afrikaiak. Csak hogy tudd, az a sok százezer magyar aki külföldre vándorolt, szintén migráns.

2019. febr. 18. 15:25
 37/70 anonim ***** válasza:
100%

"magyar aki külföldre vándorolt, szintén migráns."

Nem migráns, hanem emigráns! Nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz... Néz utána mielőtt marhaságokat írsz!

2019. febr. 18. 15:35
 38/70 anonim ***** válasza:
88%

Ne terelj te elmeroggyat!

Pontosan tudja mindenki, (talán még te is) hogy nem a szó jogi értelméről polemizálunk - ezzel az erővel a kérdezőt is javítgathatnád - hanem a közbeszédben elterjedt, illegálisan betörő hordákról!

2019. febr. 18. 15:35
 39/70 anonim ***** válasza:
0%

"Nem migráns, hanem emigráns! Nem ugyanaz, nagyon nem ugyanaz... Néz utána mielőtt marhaságokat írsz!"

Migráns szó jelentése: Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember. Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent.

Tehát a magyarok is migránsok.

2019. febr. 18. 15:38
 40/70 anonim ***** válasza:
0%

# 39

Németország befogadta őket tehát nem illegálisan vannak ott. Megkapták a menekült státuszt vagy a tartózkodási engedélyt tehát ugyanannyi joguk van ott lenni mint a migráns magyaroknak.

2019. febr. 18. 15:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!