Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na most komolyan szerintetek...

Na most komolyan szerintetek ez elfogadható?

Figyelt kérdés
Eljutottunk oda, hogy azt mondják a családtámogatásra hogy az a 1930-as éveket idézi. Elfogadhatatlan, hogy a magyar kormány a mindenhol jelenlevő munkaerőhiányt, nem migráns politikával, család védelmi politikával szeretné orvosolni. Szóval mivel nem a migránsokat fogagyuk be mi náci Németországhoz hasonlítunk. És akkor jön a magyar ellenzék, azt mondja hogy "nyugat európai nem süljed". Hát téved mert ennél lejjebb nincs! Annál lejjebb nincs, hogy már érték az ha valaki meleg. Tehát tilos bántani azt aki meleg mert az európai érték. A melegeket támogatni kell, Európa az sokszínű. És nem családvédelmi politika kell ide hanem migrációs politika. A családvédelmi politika az nácizmus. [link]

2019. febr. 18. 10:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Azt senki sem veszi észre hogy nem válaszolok? Mivel a ti szintetek annyira magas, hogy az nekem mar nem éri meg.
2019. febr. 18. 14:05
 22/27 anonim ***** válasza:
60%

ma 14:05

Azt hittem, hogy csak Magyarország idegen számodra, de úgy néz ki, hogy az internet is. Egy ilyen forum nem arra való, hogy bármire is azonnal válaszolj, így nem volt mit észrevenni. Habár a mondatod többi részével szerintem a válaszolóid nagy része, beleértve engem is egyetért.

2019. febr. 18. 14:07
 23/27 A kérdező kommentje:
Beszélsz itt marhaságot semmi értelme a mondandódnak! De tudom hülye vagyok nem érek fel az értelmi szintedhez!
2019. febr. 18. 14:30
 24/27 anonim ***** válasza:

"De tudom hülye vagyok nem érek fel az értelmi szintedhez!"

Ennyire azért nem kell felmagasztalnod, sok ember értelmi szintjéhez nem érsz fel.

De ne érezd magad egyedül, sok olyan van, mint te.

2019. febr. 18. 16:49
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem is akarok felérni az értelmi szintűkre! :D Nem akarok hülye lenni mint ők.
2019. febr. 18. 17:21
 26/27 anonim ***** válasza:

"Nem is akarok felérni az értelmi szintűkre!"

Űűűű... hát, emiatt nem kell tartanod

2019. febr. 18. 17:28
 27/27 anonim ***** válasza:
46%

10

"háborús övezetbe születtek"? Mind a 104 féle országból szalasztott? Mind a 104 ország háborús övezet?

2019. febr. 18. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!