Na most komolyan szerintetek ez elfogadható?
Ti amúgy melyik országban éltek? A munkaero hiányt pont hogy migrációval orvosoljak. Lakik még valaki a keleti országreszen? Tele van ukranokkal! Magyarok helyett is sok helyen inkább őket veszik fel..
A családpolitikával rohadtul nem tudják orvosolni a munkaerő hiányt.
10 millió hitellel rohadtul nem segítik ki a fiatalokat.
A már kivandorolt, időközben családot alapított magyarokat kéne hazacsàbìtani. Berlakasokkal, élhető fizetésekkel, kiszamithato jövőképpel.
Ahol egyetemeket üldöznek el és egyik napról a másikra milliókat érintő kérdésekben döntenek (lásd ltp után járó állami támogatások 1 nap alatti felszàmolàsa), az ember nem szívesen vállal gyereket. És nem is tud sokszor, mert olyan szar fizetések vannak, hogy magad is alug tartod el (utána lehet nézni a tanárok, tűzoltók, apolok stb fizetéseinek).
10 millió hitel nem old meg semmit, épp eszű ember fel se veszi olyan gyerekekre, akik még meg sem születtek..
Elég nagy baj, hogy nem látjátok, hogy igazuk van a svedeknek. Sok intezkedesben a 30-as évekbeli Németországra emlékeztet a kormány.
A melegeket meg szerintem kár idekeverni. Ha valaki a saját nemehez vonzódik, az az ő dolga, magánügye. Nincs joga senkinek bántani ezért őket. Ártani nem ártanak vele senkinek. A népesség fogyasban sok közük nincsen, elenyeszo szazalekban vannak szerintem.
"Ti amúgy melyik országban éltek? A munkaero hiányt pont hogy migrációval orvosoljak. Lakik még valaki a keleti országreszen? Tele van ukranokkal! Magyarok helyett is sok helyen inkább őket veszik fel.."
Az illegálisan érkező migránsok között és a legálisan érkező ukránok között különbség van. Ha látni akarod milyenek az igazi migránsok meny át Boszniába.
"A családpolitikával rohadtul nem tudják orvosolni a munkaerő hiányt."
Nem, csak az a leghatékonyabb ami orvosolja a migránsbefogadás után.
"10 millió hitellel rohadtul nem segítik ki a fiatalokat."
10 millió kamat mentes hitel, van rá fedezet úgy nem járhatsz mint a régebben a szociknál. Orbán szigorú költségvetési politikát folytat. Egyébként "hitel" de az a lényeg hogy kevesebbet kell vissza fizetni vagy semmit.
6# ha felveszed és nem jönnek a gyerekek valamilyen oknál fogva, akkor kamatostol lehet visszaperkàlni.
Ne legyen igazam, de én úgy érzem, hogy ez és a csok is hatalmas bukás lesz sok embernél.
9# de, láttam a menekülteket, az én varosomban is jelen voltak 2015-ben viszonylag hosszú ideig. Igen, más a kultúrájuk, nem lenne jó, ha ellenőrizetlenül aramolnanak be az országba.
De ők is emberek, rohadtul nem tehetnek róla, hogy mondjuk egy háborús övezetbe születtek. Aki tényleg integrálòdni akar, dolgozni, nyelvet tanulni stb, azzal akkora nagy baj nincs szerintem.
De Magyarországra rohadtul nem akar jönni egy sem, nyilván az élhető nyugati országokba menne mindenki (még mi magyarok is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!