Átlag emberek miért szavaznak a Fidesz-re?
Akinek valamilyen komolyabb haszna származik belőle mert pl. vállalkozó, azt megértem.
Viszont havi 120-at kereső bérrabszolgák miért Fidesz rajongók?
ez a kérdés már bennem is felmerült,mert ismerek nem 1 fideszest.
ilyenek-
az egyiknek a férje ausztriába jár ki dolgozni,csak hétvégén jár haza.
kérdeztem is tőle,hogy nem az lenne logikus,ha keresne itthon is annyit,hogy minden nap otthon alhasson?
a másik kiskorától külön nyelvtanárhoz járatja a gyereket,hogy ha majd elvégzi a sulit tudjon menni külföldre dolgozni.
itt is megkérdeztem ugyanezt,hogy akkor miért támogat olyan pártot,akivel soha nem fogjuk európát megközelíteni sem?
válasz itt sem volt.
aztán volt még egy aki mesélte,hogy bevitte a mentő,ott feltették egy hordágyra és kirakták a folyosóra,ahol 10 órát feküdt és a feje mellé vizelt egy hajléktalan.
kérdeztem tőle,hogy de mindezek ellenér elégedett vagy az egészségüggyel,ha a fideszre szavazol nem?
Igen, vannak százas IQ alatt élők, akik a szavazati jogot akarják megvonni. Azért igaz ez rájuk, mert ők észrevesznek valami anomáliát (ami nem könnyű), megpróbálnak választ adni rá, és mindössze ez jut eszükbe. Valami, aminek semmi köze a valósághoz.
Miért is nincs? A választ az emberi gondolkodás módjában keresendő. Az agy az információt két szinten fogadja. Az első egy gyors gondolkodás, ami mindössze azt nézi, életszerű-e a dolog. És ha az, elfogadja. Legjobb érve rá, hogy életszerű. Ezért meggyőződésévé válik, el nem tántoríthatod tőle, mert rossz tapasztalatait nem tudja ezzel összekapcsolni. Ahhoz be kéne indítani a lusta, ám elemző agyát. Ha ez eléggé képzett ahhoz, hogy elemezni tudjon. Többnyire nem képzett, tehát nincs mit összekapcsolni.
Ugyanakkor az ember a tapasztalatait sokféleképpen gyűjti, ezek között első, amit sokszor tapasztal. Ügyes manipulátorok tudják ezt. Ezerszer elmondod, hogy jön a migráns. Az első százról nem is értesül. A következő százat nem érti, Aztán gyanút fog. A hatszázadiknál felsejlik enki, mintha már hallottam volna. Eztántól figyel valamennyire. És csak hallja, hallja. A nyolcszázadiknál már biztosan igaznak tartja. Az ezrediktől már meggyőződése. Ezután hiába kérdezed, látott-e migránst. Azt nem érti. Meg kéne kérdezned ezerszer. De neked erre nincs apparátusod. Így a migráns mindenképpen győzelemre áll. Más meg nem számít.
Te azonban erről nem tudsz, azt gondolod, ha egyszer szólsz, összekapcsolja ezt a tapasztalatát a másik hallottakkal. Hogy szembeállíthassa. Csakhogy neked már nem hisz. Azt fogja mondani, ő olyan helyen lakik, ahová még nem értek el, mert megakadályozta a jóságos. Látod, hogy hinni kell benne? Az egészségügy meg rossz az egész világon, az istencsapása azért, mert vannak ilyen istentelenek, akik nem értik, hogy jön a migráns.
Na ugye, hogy neki van igaza?
Bizony így működik, és ennek semmi köze az IQ-hoz, amit az is bizonyít, ha lenne, akkor nem szavazna az a sok professzor, meg hittudós, meg tanár meg egyebe rá. De szavaz. Nem az IQ miatt. Hanem a fertőzés miatt. Ezért kell az összes média nekik, és ezért nem lehet neked. Hogy őket szidod, az nem érdekes. Úgy se hiszik. Az az érdekes, hogy te nem mondhasd ezerszer, mert csak ez számít.
De ugye, hogy nem hiszed el? Még csak kb. háromszor mondtam.
14- ezek szerint alul-informált, unintelligens, csürhe a Fidesz szavazótábora.
Szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!