Miért nem büntetik a munkanélküliséget?
"Aki akar az talál munkát! Ha nem is álommelót de biztos hogy talál mivel munkaerőhiány van."
Jó, de akkor mi a probléma?
"Mi a problémád azzal, ha valaki lakáskiadásból él vagy szerencsejátékból, vagy autókereskedése van?"
Eszek a zemberök semirevalójak! Mekkő ükött büntetni a dógoszó nép nevébe me nemdógosznak!!! Dógosszá! Dógosszá! Mékkeményebben dógosszá!
12: Szerintem nem talál senkit, aki elvállalná annyiért azt a munkát, amit ő kínál.
De akkor őt is bíróság elé kéne állítani, mert ő sem munkavállaló, hanem vállalkozó. ;)
"Szerintem nem talál senkit, aki elvállalná annyiért azt a munkát, amit ő kínál. De akkor őt is bíróság elé kéne állítani, mert ő sem munkavállaló, hanem vállalkozó. ;)"
Igaz is, a vállalkozók is semmirevalójak, hiszen azok se dógosznak semmit. Vagy csak azért állítsuk bíróság elé, mert egy kizsákmányoló imperjalista, aki alulfizeti a dógozóját. De akkor meg a szomszéd Mari nénit is le kéne csukni, mert ő meg látta és nem szólt semmit. Mindig is gyanús volt nekem az a szomszéd Maris! Az is egy követ fúj a trockistákkal!
"Imádom" az ilyen hozzáállásokat... 'Dógozzá! Ne nézz semmilyen háttértényezőt, csak dógozzá, mert amúgy "semmi hasznot nem terme"lsz.'
Kíváncsi lennék, hogy 2010 óta mennyi ember lett munkanélküli, és ebből mennyi tudott visszakerülni a valódi munka világába (NEM közmunkába!).
A büntetés nem megoldás...
Aki azt képviseli, hogy "Aki munkanélküli azt a dolgozó emberek tartják el", az fel tudna-e sorolni magában minimum 5 olyan embert, akit személyesen valóban "ő lát el"?
Fura ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!