Magyarországon tulajdonképpen van demokrácia, vagy nincs?
Mert a Soros bérencezés és az állandó Sorosozás az mivel jobb??
Az állítsuk meg Brüsszelt szlogen meg van??
Az tudod, hogy konkrétan azt jelenti, hogy kapja be az unió?? De az uniós pénzek azok jól jönnek, sőt minden újítás abból van az országban.
Mellesleg nézzél már rá Sorosra. Szerintem az neki egy sikeres napnak bizonyul, ha nem szarja össze magát, nem az, hogy napi 24 órában 40et Orbán és az ország szivatásával töltsön.
(Amúgy, ha nem lenne Soros akkor a réz falloszú bagollyal ijesztgetne. Kb egyenértékű is a kettő)
Szerintem egy demokrácia nem annyiból àll, hogy több bejegyzett pàrt van, és választást tartanak négyévente.
Az NDK -ban is több pàrt működhetett, plusz az orszàg nevében is ott volt, hogy “demokratikus”, akkor az demokrácia volt? Szerintem nem.
Egy demokráciában nem fonódik össze a kormànypárttal az állam, az ügyészség, a bírósàgok, ahogy az oktatás sem. Egy demokràciàbán nem használják az ÁSZ-t kormànyérdekekre, egy demokráciában nem nézik legyőzendő ellenfélnek a más irányzatot képviselőket. Egy demokráciában nem jàtékszer az alkotmàny, amit kénye kedve szerint módosítson a kormàny, mint ahogyan a választási törvény sem. Egy demokráciában nincsenek bírósági perek pártmegrendelésre, pl. Hagyó-Hunvald perek. (Később a vádlók is beismerték, hogy a bkv ügy és nokiás doboz is kamu volt!) Egy demokráciában a kormány ügyleteit is felülvizsgálják... és mèg lehet sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!