Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A családtámogatási politika...

A családtámogatási politika és a családosok adókedvezménye miért legitimálja és teszi semmissé egyesek szemében a sok korrupciót ès antidemokratikus eszközöket?

Figyelt kérdés
Értem, hogy ezek szép és jó dolgok de akkor most rendben van mellette a korrupció, és hogy nincsenek betartva a demokrácia szabályai?
2019. febr. 14. 10:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nyugati bér részben ezért is nem lehet... De ezt hiába mondom el neked 1000x nem fogod fel mindig ugyanúgy próbálsz cáfolni csak nem megy! :)
2019. febr. 14. 12:18
 22/34 A kérdező kommentje:
Jó, de ha nem kezdjük el soha, akkor nem is lesznek cégeink. A rendszerváltás már 30 éve volt. Értem én, hogy akkor lett eltolva, de ez nem mentség, hogy arra, hogy még mindig összeszerelő-üzemben gondolkodik csak a vezetésünk
2019. febr. 14. 12:19
 23/34 anonim ***** válasza:
De ha meg elkezdjük kiűzni a multikat 30 évvel vissza fejlődünk.
2019. febr. 14. 12:21
 24/34 anonim ***** válasza:
Cégeink vannak amik majd 20-30 év múlva lesznek a MAI nyugati színvonalon...
2019. febr. 14. 12:26
 25/34 anonim ***** válasza:

,,A sport az igenis fontos lehet neked nem"

Csak nem a sportot támogatják, hanem foci klubokat. Nem, nem támogat a foci csapatokon kívül semmivel se a stadion építés mást. Legfeljebb a debreceni stadionra lehet még mondani, hogy támogatja a sportolást, mert körülötte úgy lett megépítve, hogy biciklizni meg futni is lehessen.

Nem, más nem használhatja a stadionokat. Pár éve mikor a magyar amerikai foci válogatottnak meccse lett volna meg voltak lőve a meccs előtt pár órával, mert nem engedték be röhejes indokkal a BKV előre stadionba őket, hiába, hogy már lefoglalták, kifizették, stb. (lényeg, hogy a profi labdarúgók szétbarmolták a füvet rajta, de féltek, hogy fizetniük kellene érte, ezért rá fogták az amerikai focisokra). Tudod milyen pályán kellett lejátszaniuk végül a meccset? Olyat, amit legjobban libalegelőként írták körül. Az ellenfél (nem tudom már kik voltak) néhány játékosa nem is merte bevállalni a játékot a pályán sérülés veszély miatt.

,,Egyébként magára az EÜ-re 400 vagy már 500 milliárd forinttal többet költünk mint 2010-ben"

Mégis pocsékabb helyzetben van az EÜ, mint 2010-ig valaha.

,, Rengeteg más dologra elmegy a pénz a fizetések pedig folyamatosan nőnek"

Ahogy majd mindennek az ára növekszik, így nem érsz el semmit az erőszakos fizetés emeléssel. Nem kormányzati szinten kell kiadni parancsba a fizetés emelést, hanem olyan körülményeket teremteni, amiben a munkáltatók maguktól, önként emelnek fizetést. Leírtam ezt fentebb miként lehetne.

,,Az nem egy demagóg szöveg hogy ha a külföldi multikat ki üldöznénk akkor vissza fejlődne a gazdaság. A külföldi multik miatt tartunk itt ahol"

Nem, amiatt tartunk ott ahol, mert Orbánék szétbarmoltak mindent. Nem, nem előrébb tartunk, hátrébb. Leírtam, már ott tartunk, hogy a lengyel, cseh életszínvonalat nem érjük el, nemhogy a Nyugatot.

,,A Magyarországi cégeknek több évtizedre van szüksége ahhoz, hogy olyan szinten legyen mint a konkurencia! :)"

Leírtam ezt is fentebb miért nem így van. Az összeszerelőcégek semmilyen szinten nincsenek, folyamatosan selejteket termelnek mázsa számra. A technológiáuk is a béka feneke alatt van.

Meg, ha ezen a vélemény vagy akkor szólj Orbánnak, hogy kezdje felkötni a gatyát, mert ahogy párszor leírtam már itt az oldalon sok összeszerelő multi lépni akar Ukrajnába, mert ott kevesebbet kell fizetniük.

,,Nyugati bér részben ezért is nem lehet... De ezt hiába mondom el neked 1000x nem fogod fel mindig ugyanúgy próbálsz cáfolni csak nem megy! :)"

A gond az, hogy többször is levezettem már Németországban miért kap többet egy melós, mint itthon. Leírom megint: azért, mert van konkurencia kint, a német kormány nem teremt szándékosan olyan körülményeket, hogy a legkisebb konkurencia se tudjon megjelennie, ezért nagyobb fizetést tud kiharcolni magának Hans, mint János.

,,Cégeink vannak amik majd 20-30 év múlva lesznek a MAI nyugati színvonalon..."

Az a kormány, akinél legfeljebb 20-30 év múlva ér el egy cég nyugati színvonalat az ne akarjon kormányozni. Vagy azt hiszed Nyugaton csak globális méretű multik vannak? Ha igen, akkor hagyj fel a politizálással.

Nem kellene magyar multi ahhoz, hogy normálisabb életszínvonal legyen, elég lenne, ha több kis és középvállalkozás lenne főleg a keleti országrészben, egyből maguktól mennének fentebb a fizetések. De ehhez viszont az kellene, hogy ne irreálisan nagy összegeket kelljen fizetni egy-egy ember után. Leírtam, erre adtak volna támogatást közmunka helyett, foci stadionok helyet, kézilabda arénák helyett bőven már kezdenénk közelíteni a nyugati életszínvonalat.

2019. febr. 14. 12:34
 26/34 anonim ***** válasza:

"Csak nem a sportot támogatják, hanem foci klubokat."

Nem is olvasom tovább a stadionban nem csak foci van! :) Egyébként ha meg az EÜ-be is bele kötnél sokkal jobb a helyzet mint 2010-ben mivel akkor senki sem foglakozott vele! Nem pocsékabb hanem pár öreg korházat kellene bezárni a többi jó állapotban lévőt amiből elég sok van tovább fejleszteni.

2019. febr. 14. 12:38
 27/34 anonim ***** válasza:
Az meg nem a kormány hibája hogy rendszerváltásnál elrontották az egészet! :) És egyébként miből fejlessze fel ha most is fejleszti a cégeket? Nem fog az olyan gyorsan menni mint ahogyan elképzeled... Szerinted mire mennem el az EU-s pénzek a gazdaságra meg az ilyenekre ....
2019. febr. 14. 12:40
 28/34 anonim ***** válasza:
Mennek*
2019. febr. 14. 12:41
 29/34 anonim ***** válasza:

,,Nem is olvasom tovább a stadionban nem csak foci van! :)"

Akkor áruld már el egy átlag ember mit tud csinálni a csoda stadionokba, mint focit nézni? :D Te már tényleg gyógyszerekre vedelhetsz töményet.

,, Egyébként ha meg az EÜ-be is bele kötnél sokkal jobb a helyzet mint 2010-ben mivel akkor senki sem foglakozott vele!"

Á, nem, csak sok helyen még mindig ugyanazok a gépek vannak amit Gyurcsány-Bajnai ideje alatt vettek. :D De, ezerszer rosszabb a helyzet, mint 2010 előtt. 2010 előtt nem volt ilyen mértékű orvoshiány, nem volt az, hogy ennyit kellett várnod a kezelésekre, stb.

,,Nem pocsékabb hanem pár öreg korházat kellene bezárni a többi jó állapotban lévőt amiből elég sok van tovább fejleszteni."

Aha, ezért a mentő is menjen majd vidéken messzebbi kórházba, mert azok pocsékok ezért zárassuk be ahelyett, hogy normálisra megcsináltatnák. :D

,,Az meg nem a kormány hibája hogy rendszerváltásnál elrontották az egészet! :)"

Ki van most hatalmon? Orbánék. Akkor miként nem az ő hibája lenne ember, hogy már rosszabb a helyzet? :D Várj, tudom, ez is Soros hibája.

,,És egyébként miből fejlessze fel ha most is fejleszti a cégeket?"

Nem cégeket fejleszt, hanem haverok zsebét tömi ki. A kettő nem ugyanaz. Én arról beszélek, hogy bárkit támogasson, ne csak haverokat vagy a pénztárcáját.

,,Nem fog az olyan gyorsan menni mint ahogyan elképzeled"

8 éve hatalmon vannak Orbánék, ezalatt nem tudtak semmi előrelépést produkálni. Mennyi időt akartok még? 20 ezer évet?

,,Szerinted mire mennem el az EU-s pénzek a gazdaságra meg az ilyenekre ...."

Hát pont, hogy nem azokra mennek ezért balhézik az EU Orbánnal, mert nem tud elszámolni az EUs pénzekkel, hogy hova mentek el. Eliost is azért fizetjük inkább saját pénzből, csak ne kelljen elszámolni a lenyúlt pénzekkel.

2019. febr. 14. 12:53
 30/34 anonim ***** válasza:

Aha persze a rendszerváltásnal el lett rontva az mindegy h az már 30 éve volt, csak a fidesz nem tehet semmiről amikor már majdnem 10 éve hatalmon vannak :D

Az meg h az itteni cégek 20-30 év múlva lesznek a mai nyugati szinten hahhahhhhhahhahh magyarul akkor még nagyobb lesz a leszakadás.

Hibás az egész politika és ezt be kellene már látni. Senkit nem érdekel az ország csak a saját zsebüket tömik. Pár év alatt lölő a leggazdagabb ember lett és a többi fideszes is egy senki volt most meg kiderült h mind milliomos

2019. febr. 14. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!