A Fidesz leváltása után hány év alatt regenerálódhat Magyarország a károkból?
ha nem totális a bukásuk,tehát letartóztatás,számonkérés,akkor ellenzékből még tovább folytatnák az új kormány akadályozását.
a polip csápjaik levágása és teljes eltüntetése is sok év lenne.
minimum 10 év.
Ha leváltásra kerül a Fidesz, akkor minden megismétlődik, mint ami az 1990-es évek elején volt a rendszerváltás után.
Annyira bekebelezte ez a párt az országot, hogyha összeomlik, akkor az ország is mély gazdasági válságba fog esni. A sok nyalonc ha majd "süllyedő hajó" lesz fideszből egyből lépnek majd le, mint a patkányok.
Az eddigi összes párt alatt ez volt, csak az MSZP kormány alatt, a Fideszesek kérdezték ugyanezt.
Nincs olyan párt, aminek a kormányzása alatt regenerálódni tudna az ország, mert mindegyik csak a problémákat tologatja ide-oda. Másrészt ez egyáltalán nem csak a kormányon múlik, az embereknek is kellene a hozzáállásukon változtatni, nem másokat hibáztatni, nem külföldre menni, stb.
7-es! Igazad van, de én is azt írtam, hogy nem CSAK a kormányon múlik.
Én nem akarok külföldre menni, igaz, hogy ezt nem a kormánynak köszönhetem. Nyugatabbra biztosabbnak tűnik a megélhetés, ha valaki bármit dolgozik, az megél belőle. De ez nem a mostani kormány hibája, mert az összes eddigi alatt így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!