Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetne elérni, hogy...

Hogy lehetne elérni, hogy többen legyenek ezeken a tüntetéseken és forradalom legyen?

Figyelt kérdés

Szánalmasan kicsi a támogatása ezeknek a tüntetéseknek, mit kellene csinálni???

Kiprovokálni egy rendőri túlkapást? Legyenek sérültek? 2006-ban bejött a Fidesznek, most is sikerülhet.

Arra kényszeríteni Orbánt, hogy emelje fel az szja-t megint 32%-ra? Vagy a hús áfáját 5%-ról 27%-ra? Emeljék fel a gáz árát? Legyen olyan, mint a Bokros csomag? Jó, jó, de hogy?

Milyen taktikát kellene követni?

2019. febr. 12. 08:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
36%

"Hát, én mindenkit rábeszélek, hogy menjen külföldre, de nem akarnak."

Ez érdekes. Az én ismerőseim április 8. óta úgy pucolnak, mint a vadlibák és az utóbbi hónapokban ez csak felerősödött. Ha viszont elégedettek azzal, ami Magyarországon van, akkor mi a gond? Én úgy vagyok vele, hogy akinek tetszik, az éljen benne, akinek pedig nem, az menjen el. Ez ennyire egyszerű.

2019. febr. 12. 10:08
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
Magyarországon van a legalacsonyabb kivándorlás egy statisztika szerint! :)
2019. febr. 12. 10:09
 23/34 A kérdező kommentje:

20-as:

végre egy ellenzéki! Te milyen taktikát javasolsz, hogy többen legyenek a tüntetéseket és tényleg forradalom legyen?

2019. febr. 12. 10:11
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Én ugyanaz vagyok a 20-as válaszommal, mint a 17-es. :D

Amúgy mondom, az elvándorlás a megfelelő stratégia, mivel a Fidesz teljesen összefonódott Magyarországgal, így frontálisan nem tudod őket kicsinálni. Csak az működhet, ha kirúgod a lábuk alól a pallókat.

2019. febr. 12. 10:15
 25/34 anonim ***** válasza:
95%
Tudom, hogy szörnyű belátni, de az ország nagy része nem elégedetlen. Nem lesz semmilyen forradalom, a tüntetések is 8-10ezer főnél meg fognak állni. Egyszerű oka van, az emberek nincsenek elkeseredve annyira, hogy felborítsák az életüket, 8-10ezer háborgó miatt, akiknek a fele kb. divatból csinálja a tüntetést.
2019. febr. 12. 10:15
 26/34 anonim ***** válasza:
A megoldás lehetne egy új párt kizárólag zsidó tagokkal. Megrepedne a parlament padlózata, a Szentlélek kinyilatkoztatik. Jehova vagy Jézus.
2019. febr. 12. 10:22
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

Ez így van. A magyarok a Kádár-rendszerrel is kibékültek, maximum morogtak egy kicsit és lehajtott fejjel húzták tovább az igát. A Fidesszel pont ugyanez történik, de a vége ugyanaz lesz, mint a kádárizmusnak, ebben biztos lehetsz.

2019. febr. 12. 10:26
 28/34 anonim ***** válasza:
93%
27, te például miért vagy elégedetlen az életeddel?
2019. febr. 12. 10:31
 29/34 anonim ***** válasza:
94%
Ez a külföldre menetel sem csoda, hogy nem működik, inkább úgy fogalmaznék , hogy megvan az oka, hogy egyre kevésbé működik. Sőt árulom neked, hogy az ismerősi-baráti körömből már jó néhányan visszajöttek...
2019. febr. 12. 10:33
 30/34 anonim ***** válasza:
91%
Ajjaj gec, Bunkóné megtalálta a zinternetet és elkezdte írogatni a pragmatikusnak álcázott, kormányellenes hangulatot hiteltelenítő baroms..- kérdéseit.
2019. febr. 12. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!