Hogy lehetne elérni, hogy többen legyenek ezeken a tüntetéseken és forradalom legyen?
Szánalmasan kicsi a támogatása ezeknek a tüntetéseknek, mit kellene csinálni???
Kiprovokálni egy rendőri túlkapást? Legyenek sérültek? 2006-ban bejött a Fidesznek, most is sikerülhet.
Arra kényszeríteni Orbánt, hogy emelje fel az szja-t megint 32%-ra? Vagy a hús áfáját 5%-ról 27%-ra? Emeljék fel a gáz árát? Legyen olyan, mint a Bokros csomag? Jó, jó, de hogy?
Milyen taktikát kellene követni?
"Hát, én mindenkit rábeszélek, hogy menjen külföldre, de nem akarnak."
Ez érdekes. Az én ismerőseim április 8. óta úgy pucolnak, mint a vadlibák és az utóbbi hónapokban ez csak felerősödött. Ha viszont elégedettek azzal, ami Magyarországon van, akkor mi a gond? Én úgy vagyok vele, hogy akinek tetszik, az éljen benne, akinek pedig nem, az menjen el. Ez ennyire egyszerű.
20-as:
végre egy ellenzéki! Te milyen taktikát javasolsz, hogy többen legyenek a tüntetéseket és tényleg forradalom legyen?
Én ugyanaz vagyok a 20-as válaszommal, mint a 17-es. :D
Amúgy mondom, az elvándorlás a megfelelő stratégia, mivel a Fidesz teljesen összefonódott Magyarországgal, így frontálisan nem tudod őket kicsinálni. Csak az működhet, ha kirúgod a lábuk alól a pallókat.
Ez így van. A magyarok a Kádár-rendszerrel is kibékültek, maximum morogtak egy kicsit és lehajtott fejjel húzták tovább az igát. A Fidesszel pont ugyanez történik, de a vége ugyanaz lesz, mint a kádárizmusnak, ebben biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!