Lesz adóemelés az új családtámogatás miatt?
Látom nagyon nem fér a fejetekbe, hogyan létezhet hogy egy kormány amelyik szerintetek mindent ellop, az nem csak építkezik, fejleszt, adósságot csökkent, de még erre is van elég pénz a kasszában náluk. Miközben kedvenceitek semmit nem tudtak építeni, csak elvettek tőled és még az imf gigahitelt is fel kellett venniük a szimpla működéshez.
Mi lenne ha felfognátok végre, hogy bizony akkor és ők loptak meg titeket - nem kicsit, nagyon - és elqrták. Mert így is lehetett volna.
Valakinek ezt is ki kell fizetni.
Én meg hiába dolgozok éjt nappallá téve, engem semmivel sem támogatnak, én csak befelé fizetek a rendszerbe. Most megint az én pénzemből akarnak osztogatni. Kezd nagyon elegem lenni ebből.
#2 hol építkezik? Mit fejleszt? Lölőt igen, azt fejleszti. Mást max az EU fejleszt, meg a multik, de előbbit is alacsony hatékonysággal, mert az elvtársak a fidesznél szétlopják.
Persze hogy lesz adóemelés, folyamatosan vannak.
A Csok akkora siker volt, hogy 10 alatt 75 ezer gyereket vállaltak be. Közben ennek 5x-se kéne. Kb 40-50 ezer család. Hány család is van magyarországon 2-3 millió. Ebből látszik azon kívül, hogy felhajtotta a lakás árát, kb. Semmire nem volt jó a Csok. Ráadásul tavaly születésszámban sikerült minden rekordot alulmúlni.
Ne izgulj, nem sok embert fog ez érinteni. Egy gyerek felnevelése 40-50 millió, háromé 120-150, és ehhez ad a kormány 10 gurigát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!