Orbán Viktor miért támogatja ennyire a családokat?
Illetve miért támogatja azokat ennyire akik dolgoznak?
3-4 évvel ezelőtt amikor én dolgoztam akkor persze nem volt ennyi támogatás 60-70 ezer forintos fizetések voltak most meg 100-150 ezer forintok a legkisebb fizetések.
Orbán Viktor valóban ennyire fel lendítette a gazdaságot?
Dolgozom, és nagyon nem támogat az állam. Kézhezkapás előtt már viszi a fizetésem felét az állam (tb, képzési, nyugdíj, csakúgy járulék, mermérne járulék, és még ezt is járulékok + még erre rá az szja).
Ha akarok venni valamit, 27-60%-os adó van rajta, +rezsiadók. Így körülbelül a fizetésem 70-75%-a az államhoz kerül, a semmiért cserébe.
Miért, támogatja?
Én csak azt látom, hogy egy kiváltságosnak beállított rétegbe pumpálja a pénzt, a társadalomra pedig szarik. Az összes családbarátnak belengetett intézkedése nem egyéb egy kollektív szopórollernél. Volt lto. Sokan elérhették. Gyorsan kinyírta. Most van csok. És sokszorosan be is szűkült a jogosultak köre, de még szükebb azoké, akik ténylegesen tudnak is élni vele.
Itt ez a kétségbe esett adakozó lépése a 4 gyerekes anyákhoz. Pár hónapja még a 3 gyerekeseket is szédítette. Most gyorsan meggondolta magát. Rohadtul nem javul a születésszám, ez a marha meg azt hiszi, hogy ha ilyen apróságokkal kiszúrja az emberek szemét, azzal javulni fognak a dográfiai mutatóink. Okos és felelős ember ilyen ígéretre nem fog bevállalni egy ficicsapatnyi gyereket. Meg aztán az elsőt is fel kéne valahogy nevelni. De azokra meg szarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!