Felfogja, de szerintem akinek egy kis esze van, az nem vesz most lakást. Akkor sem, ha telne rá hitel nélkül is. Ki fog durrani a lufi, nonszensz, hogy vidéken is lassan 30 millió egy szaros panel.
De biztos, hogy most megint emelkedes lesz egy darabig
2019. febr. 11. 16:15
12/17 anonim válasza:
Utolsó: Egyébként sem emelkedhet tovább, mert már tényleg Nyugatiak az árak. Már a kínai befektető sem vesz ilyen árakon, és a német befektető sem. Ausztria/Németország árszínvonalát értük el. Egy osztrák vagy nyugat-német 300-500 ezres nagyvárosában kerülnek annyiba az ingatlanok mint Budapesten. Te ha tőkés befektető lennél hova fektetnéd inkább? Oda, ahol 1000 forintos órabérért dolgozik egy melós vagy oda ahol 3-4X ennyiért? Hol éreznéd értékállóbbnak a pénzed? Világ egyik leggazdagabb országának egyik nagyvárosában (ha nem is a fővárosában), vagy egy lefelé csúszó második világbeli országban, ahol a lakosság össz. 20% beszél angolul és már Románia is lehagyott gazdaságilag?
Ez nem kérdés, kérlek szépen. Nem kérdés.
2019. febr. 11. 18:57
13/17 anonim válasza:
És akkor még nem is beszéltem a kivándorlásról meg az öregedő lakosságról, a rohamosan csökkenő népességről, még Budapest népessége is csökken már. Nyugati nagyvárosok meg kivétel nélkül növekednek. Egyáltalán nem értékálló egy magyar ingatlan, csak most vannak kiduzzadva az árak, átmenetileg.
2019. febr. 11. 19:00
14/17 anonim válasza:
Akkor én szerencsésnek érzem magamat, hogy 8.5 millióért másfél szobás lakást tudtam venni. Jó volt az a fundamenta..., ez a gyerekek után fizetünk ..stb akkora egy nagy baromság. Azon is elkéne gondolkodni, hogy azt a 3-4 gyereket el is kell tartani. Én még egy gyereket sem akarnék ebbe a világban felnevelni. De ha véletlenül becsúszik akkor persze szeretni fogom.
2019. febr. 11. 22:12
15/17 anonim válasza:
Nem csak a használt ingatlanok árait fogja felverni, hanem a felújítással kapcsolatos munkadíjakat is, már ha fogsz találni szakit, aki elvégzi a munkákat (burkoló, ács, kőműves, stb). Már most is fél éves várakozási idők vannak (és arany áron dolgoznak)...
2019. febr. 11. 23:52
16/17 A kérdező kommentje:
Tényleg, erre nem is gondoltam, de igaz.
2019. febr. 12. 23:32
17/17 anonim válasza:
Egyrészt, még ez nem jelent meg a Közlönyben + júliusig ebből kifolyólag még bármi történhet. Én azt sejtem az egész mögött, hogy a kamatemelés előtt még be akarnak hajtani mindenkit akit lehet egy hitelszerződésbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!