Miért gúnyolják ennyire Orbán kényszer mozgásait?
Szóval egyáltalán nem vagyok fideszes, de ezt nem értem.
Szerintem más sokkal erősebb fogást is lehetne találni a "G e c i n" mint azt hogy a nyelvét nyújtogatja meg ilyenek.
Azért Winston Churchill se volt piskóta kényszermozgások meg betegségek terén mégis győzelemre vitte a szövetségeseket. (Nem bele kötni, csak példa volt)
Szóval szerintem semmit nem befolyásolnak ezek a kényszermozgások, mégis sokan ezekre vannak kiakadva... borzasztó nagy dolog tényleg... segítsetek megérteni.
Ez nem a c.i Victátor szégyene.
Ez az osztrák egészségügyé. A gráci klinikáé akik nem bírják a diktátor úrat szalonképesség varázsolni.
Ez felháborító és valahol ránk nézve jó hogy a mi egészség ügyünk veri az osztrákokét.
Viszont szerint a szájnyaldosó még egy ciklust nem fog kihúzni és jön a most bujtatott Lézer Jani aki először megvív Rogán Antiloppal és Habony nyugdíjas verő Árpival.
"Viszont szerint a szájnyaldosó még egy ciklust nem fog kihúzni és jön a most bujtatott Lézer Jani aki először megvív Rogán Antiloppal és Habony nyugdíjas verő Árpival."
Én nézek egy amolyan "testépítő blogoló" Youtube csatornát aminek a készítőjétől hasonló szájnyaldosást láttam mint Orbán Viktortól. Akkor ha látnád, akkor ő is elmebeteg lenne szerinted mint Orbán Viktor (kivéve ha láttad már)? Erről az emberről senki sem készít kényszermozgásos videót pedig ő is öltögette a nyelvét mint Orbán Viktor. Adott a kérdés, hogy miért nem? Azért mert Orbán Viktort többen utálják. Kérdező, Orbán Viktort rengetegen utálják ezért lecsapnak rá és ezek a mozdulatok remek lejáratásra adnak okot.
Viszont! Van valami ami nem hagyhatja el a figyelmeteket! Amikor a Fidesz médiái lejáratnak ellenzéki politikusokat akkor ti ellenzékiek szerintem fel vagytok háéborodva! Viszont amikor Orbán Viktort járatják le akkor meg eggyetértetek a dologgal. Ez mi ha nem kettős mérce kérem szépen?
Igen tehát, az derült ki hogy csak hülye ellenzéki megközelítés lejáratás terén.
Én úgy vagyok vele hogy, még a szememben sincs lejáratva ezért. Öregedő ember, meg ilyen öregedéssel járó dolognak tekintem mintsem elmebetegségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!