Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gúnyolják ennyire Orbán...

Miért gúnyolják ennyire Orbán kényszer mozgásait?

Figyelt kérdés

Szóval egyáltalán nem vagyok fideszes, de ezt nem értem.

Szerintem más sokkal erősebb fogást is lehetne találni a "G e c i n" mint azt hogy a nyelvét nyújtogatja meg ilyenek.

Azért Winston Churchill se volt piskóta kényszermozgások meg betegségek terén mégis győzelemre vitte a szövetségeseket. (Nem bele kötni, csak példa volt)

Szóval szerintem semmit nem befolyásolnak ezek a kényszermozgások, mégis sokan ezekre vannak kiakadva... borzasztó nagy dolog tényleg... segítsetek megérteni.

2019. febr. 10. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nyugi! Csak a körülötte zümmögö sorosokat hessegeti.
2019. febr. 10. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
1: - :))))))))
2019. febr. 10. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Valszeg hiányérzetük van, mert ők Gyurcsány rángatózásához vannak hozzászokva, és Orbán kétségtelenül nem tud ilyen heves mozdulatokat produkálni. :D
2019. febr. 10. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem a c.i Victátor szégyene.

Ez az osztrák egészségügyé. A gráci klinikáé akik nem bírják a diktátor úrat szalonképesség varázsolni.

Ez felháborító és valahol ránk nézve jó hogy a mi egészség ügyünk veri az osztrákokét.

Viszont szerint a szájnyaldosó még egy ciklust nem fog kihúzni és jön a most bujtatott Lézer Jani aki először megvív Rogán Antiloppal és Habony nyugdíjas verő Árpival.

2019. febr. 10. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

"Viszont szerint a szájnyaldosó még egy ciklust nem fog kihúzni és jön a most bujtatott Lézer Jani aki először megvív Rogán Antiloppal és Habony nyugdíjas verő Árpival."

Én nézek egy amolyan "testépítő blogoló" Youtube csatornát aminek a készítőjétől hasonló szájnyaldosást láttam mint Orbán Viktortól. Akkor ha látnád, akkor ő is elmebeteg lenne szerinted mint Orbán Viktor (kivéve ha láttad már)? Erről az emberről senki sem készít kényszermozgásos videót pedig ő is öltögette a nyelvét mint Orbán Viktor. Adott a kérdés, hogy miért nem? Azért mert Orbán Viktort többen utálják. Kérdező, Orbán Viktort rengetegen utálják ezért lecsapnak rá és ezek a mozdulatok remek lejáratásra adnak okot.

Viszont! Van valami ami nem hagyhatja el a figyelmeteket! Amikor a Fidesz médiái lejáratnak ellenzéki politikusokat akkor ti ellenzékiek szerintem fel vagytok háéborodva! Viszont amikor Orbán Viktort járatják le akkor meg eggyetértetek a dologgal. Ez mi ha nem kettős mérce kérem szépen?

2019. febr. 10. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Elgépeltem valamit. Nem háéborodva hanem háborodva.
2019. febr. 10. 23:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen tehát, az derült ki hogy csak hülye ellenzéki megközelítés lejáratás terén.

Én úgy vagyok vele hogy, még a szememben sincs lejáratva ezért. Öregedő ember, meg ilyen öregedéssel járó dolognak tekintem mintsem elmebetegségnek.

2019. febr. 11. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
azért mert takarítónak nem mehetsz el ha nincsenek rendben a leleteid, ez meg kényszergyógykezelés mellett országot irányít...
2019. febr. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!