Hogy lehet, hogy az amerikai egyetemek jobban teljesítenek, mint a magyarok?
A felsorolt emberek messze nem a tudományos értékük miatt azok ma akik. Sőt.
Meg lehet hallgatni pl -ha értesz annyira angolul, hogy a saját stílusoddal válaszoljak- pl a fb-os öcsit, hogy lássuk, mennyire "értelmes". Egy legidősebb fiú a családban zsidó fiú, ha érted amit mondok. Kiváló lesz amerikai elnöknek is.
"A Fidesz szerint a magyar oktatás jobb, mint az amerikai"
Ezt tényleg így ebben a formában volt pofájuk lekommunikálni?
6-os, a mostani oktatási rendszerről szól a kérdés nem a múlt századiról..
Kb az összes nobel díjas tudósunk a háború előtti rendszerben tanult, semmi köze ahhoz hogy most mi van oktatás terén
A magyar oktatás színvonaltalan, és elavult
Az idős professzorok akiknek van még szakértelme sajnos már kezdenek kihalni, utánpótlás meg jóformán nincs
A tehetséges fiatal kutatók aki csak tud külföldre megy, hülye lenne itt maradni netto 160 ezerért ennyi tanulás után
Aki itt marad az csak a család miatt van itt, a maradék meg nem tud külföldre menni, de az olyan is..
Volt szerencsém külföldi egyetemen is eltölteni fél évet Ausztriában, egyszerűen ég és föld mind hozzáállás és felszereltség terén is
Szóval tetszik vagy nem, az itteni felsőoktatás egy nagy rakat fostenger
NEKEM írod ezt? (6-os vagyok)
Akárhogy is nézzük, sikerült bizonyítanod, hogy nem vagy egy lángész, így az összes többi szöveged is értékelhetetlen.
Én hivatkoztam a Nobel díjasokra vagy a kérdező?
A kérdező hivatkozott, amire én ezt válaszoltam:
" Amellett felhívom a figyelmed arra a hangyányi tényre, hogy a jelenleg élő Nobel díjasok nagyjából 90 évesek, tehát közök nincs a jelenlegi oktatási színvonalhoz, sem hazánkban, sem Amerikában"
Erre te "okosan" kioktatsz ENGEM, mégpedig:
"6-os, a mostani oktatási rendszerről szól a kérdés nem a múlt századiról..
Kb az összes nobel díjas tudósunk a háború előtti rendszerben tanult, semmi köze ahhoz hogy most mi van oktatás terén"
Esküszöm, mint aki nem komplett!
Ezt a 16-osnek mesélgesd!:)
Mi van itt ma, valami csökkent értelműek találkozója?
Én mentem, további jó "elmélkedést"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!