Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez az írás valóban igaz Orbánról?

Ez az írás valóban igaz Orbánról?

Figyelt kérdés

[link]

Mert ha igen, az rettenetes jövőt vetít előre Magyarország számára.

2019. febr. 8. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintem mindenki látja ezt rajta,hogy mennyire kispolgári,mennyire erőlködik,és hogy mennyire arrogáns,csak a doki szakszerűen össze is foglalta.

ehhez az íráshoz nem kell ellenzékinek lenni.

2019. febr. 8. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
15%

Ez a cikk 16. ápr.3-i. Ugyanez 18. máj 3-án is megjelent. Amit eddig találtam, több időm nincs hülyeségekre.

De hol lehet erről az ürgéről valamit találni? A keresőben a névre kijön ezer ember, orvostól-jogászig, vadásztól-biológusig, egyik sem terapeuta.

A cikk végen lévő tényfélékről is jó lenne tudni a részleteket, hogy pl. kik is voltak azok az OTP vezetők, akikre hivatkozik.

Szerintem ez a cikk egy nagy sületlenség, úgy ahogy van. Rástimmel a Gyurcsány uszítására, nem érdemes bedőlni az ilyesmiknek.

2019. febr. 8. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Tipikus:

"Amúgy propaganda amit ír. Szélsőségesen szándékosan sarkított manipulált elkeseredett szöveg. Már nem tudnak a liberók mit kitalálni nem csodálom"

Amit leírt, azok viselkedésmintát elemző megfigyelések. Ennyire ne bántson a valóság!

2019. febr. 9. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!