A DK kemény szavakkal illette Puzsért, a Fidesz előretolt ékeként jellemezték. Alkalmasnak tartjátok Puzsért főpolgármesternek?
"Mint ismert: az LMP-s médiaceleb az elmúlt években rekedtre üvöltötte a torkát, úgy gyalázta az MSZP és a DK a politikusait, nyugger prolizta a baloldali pártok szavazóit."
Forrás: Nyugati Fény
az én szívemet már elnyerte azzal, hogy nem állt be a "aki csótányt nem bírja az orbánt szereti" balos megélhetési kórusba
Tartanék attól, hogy nem bírna magával. Ráadásul elveszítenénk az "aput" is. :-) Ennek ellenére szerintem lehetne jó vezető, ha meg politikusokkal állítom szemben, akkor biztosan. Politikusnak én már nem hiszek, bízni meg soha nem bíztam bennük.
Szerencsére nem vagyok fővárosi, így ebben a színjátékban biodíszletként sem fogok részt venni.
Nem. De nem ezért. Puzsér nem buta ember, de ilyen feladatra alkalmatlan. Tanácsadónak viszont el tudnám képzelni. Gyakran jók a meglátäsai, tudja, hogy "mit", de a "hogyan"-nal meggyűlne a baja.
Határozott véleménye van, egyenes ember, még ha nem is értek egyet vele sok mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!