A baloldaliak miért nem kampányolnak amellett, hogy a bukott politikusaik mandátumukat adják vissza?
Figyelt kérdés
Bangó, Szanyi, Kunhalmi. Semmi keresni valójuk a parlamentben. Jöhetne helyettük a következő a listáról.2019. febr. 6. 20:56
11/16 anonim válasza:
# 10
*van egy olyan ember
Mielőtt megkérdezed igen rád gondoltam kérdező.
12/16 Alex Fly válasza:
Hogy miért szavaztak be ostoba és bunkó képviselőket? Ez tényleg jó kérdés. Én sem értem, mit keres a Parlamentben a fidesz-kdnp...
13/16 anonim válasza:
Miért, a nyalizós Semjénnek, Szilinek, Tilkinek mi keresnivalója van a parlamentben? És sorolhatnám reggelig. Öngól.
14/16 A kérdező kommentje:
:DD tehát a baloldalt kifejezetten nem zavarja bangóné bunkó bunkovics ildesz világi tahósága :DD
hát igen, magyar balfék oldal 2019
2019. febr. 7. 14:50
15/16 A kérdező kommentje:
inkább az öngól, hogy a bunkó ildeszi "afideszafideszafidesz" az egyetlen érv, hogy ezeket a tahókat a mi pénzünkön tartajtok el
2019. febr. 7. 14:51
16/16 anonim válasza:
"tehát a baloldalt kifejezetten nem zavarja bangóné bunkó bunkovics ildesz világi tahósága"
Ahhoz, hogy zavarjon követnem kellene, de mivel a magyar Országgyűlés egy vicc mostanság párttól függetlenül, ezért nem igazán foglalkozok vele. Van más dolog amivel eltölthetem az időmet.
Gondolkoztál már, hogy statisztikát oktassál, hiszen most teremtesz egy új irányvonalat, bár lehet az általánosítás nem is annyira új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!