A nemszavazókat miért veszi olyan nagylelkűen a kormányellenesekhez az ellenzék?
Én ugyan nem szavaztam, de ha elmentem volna akkor nagy valószínűséggek a fideszt húztam volna be.
Azért nem szavaztam, mert épp nem tartózkodtam a lakhelyemen, átjelenteni meg lusta voltam.
én vagyok az élő példa, hogy ez nincs így
ráadásul majd leestem a székről, amikor a "demokráciaünnep" végén bejelentették a fidesz 2/3-ot, és nem a magas részvétel olyan szinten nem kedvezett az ellenzéknek, hogy az MSZP kishíján kizúgott a parlamentből
„A nemszavazókat miért veszi olyan nagylelkűen a kormányellenesekhez az ellenzék?„
Ha nem tennék akkor mivel érvelhetnének még a saját többségük mellett?
Pedig már 2014-ben megmondta a kampány végén a szavazás előtt, hogy aki otthon marad és nem megy el mellettük (ballibek) szavazni, az a fideszt támogatja. Ugyanezt eljátszották a ballibek vezetői most áprilisban is, nem egyszer hangoztatták, hogy na most aztán mindenkinek el kell menni szavazni aki le akarja váltani a zorbánt. Ezért is voltak olyan pofátlanok a szavazás napján, mert biztosra vették, hogy a nagy létszám azt jelenti, hogy miattuk mennek el az emberek szavazni.
Bár tulajdonképpen ebben igazuk is volt – rengetegen csakis miattuk mentek el szavazni – csak ellenük. Elmentek, pedig inkább maradtak volna otthon, csak nehogy megint visszakerüljenek kormányra.
Tehát csinálják amit szoktak: hazudnak. Most az a szöveg, hogy mindenki mellettük volt, holott akkor tökéletesen látszott, hiszen ők maguk mondták, aki otthon maradt az bizony nem őket támogatta.
És nem, a fideszt sem, hiszen nem szavaztak.
Kit érdekelsz te egy szál ember.
A legtöbben azért nem mennek el, mert borítékolható a fidesz 2/3 a nyuggerekkel, határon túli csalással, választási törvénnyel és sok 1bitesssel aki fújja azt amit Orbán pl soros migrancsok
Mondani akármit lehet.
Ami viszont tény, hogy gyakorlati szempontból a nem szavazás az a legesélyesebb jelöltre egy fél szavazat. Minden választásnak van egy előrejelzése a közvéleménykutatók által, aki ebbe nem nyugszik bele, az elmegy szavazni. Aki belenyugszik, annak megfelel az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!