Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak sokan felháborodv...

Miért vannak sokan felháborodva azon, hogy egyes ellenzéki pártok elvennék a szavazato jogot a határon túli magyaroktól? Szerintem ne azok döntsék már el a jövőmet, akik életükben nem jártak még itt.

Figyelt kérdés

2019. febr. 2. 19:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"az a jelentős jövedelem 150 nettót jelentett, ezt is írd oda ne sumákold el"

Neeem! Bruttó 150ezret!

2019. febr. 3. 13:06
 22/31 A kérdező kommentje:
Szerintem én sem szólhatok bele a román választásokba,ők se szóljanak bele a miénkbe
2019. febr. 3. 13:07
 23/31 anonim ***** válasza:
40%

"Szerintem én sem szólhatok bele a román választásokba,ők se szóljanak bele a miénkbe"

A magyarországi román kisebbséghez tartozol?

Ha igen akkor lobbizz a román kormánynál, hogy szavazhass románként Magyarországról!

Ha nem akkor miért is akarnál a román szavazásban magyarként részt venni?

2019. febr. 3. 13:10
 24/31 anonim ***** válasza:
37%
Micsoda egy kicsavarodott beteg elme gondolja úgy hogy azok szavazzanak az én jelenemről jövőmről a gyerekeim jövőjéről,akiket ennek a következményei nem érintenek, soha nemjártak Magyarországon, nem itt élnek, nem itt dolgoznak, nem itt adóznak, nem itt nevelik a gyerekeiket. szégyelljék el magukat hogy egy kis júdás pénzért megvehetők politikai célok érdekében.
2019. febr. 3. 16:21
 25/31 anonim ***** válasza:
40%

# 24!

Azért mert Magyarok.

Nem románok, magyarok. A határon túli szavazatok hatása elenyésző (ha csinálna is itthon és odakint valamit az ellenzék akkor még a 2/3 se ezen múlna).

2019. febr. 3. 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
16:27! Magyarok, de ezen kívül semmi közük hozzám.
2019. febr. 3. 17:03
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
16:27! nem elenyésző mert nemcsak románi van hanem ukrajna is meg szlovákia is meg ausztria is meg szerbia is, és sok kicsi sokra megy, nem véletlen hogy orbán osztogatja mindenhova a milliárdokat, ezek a milliárdok a júdás pénzek, orbán ezen a pénzen veszi meg a határon túliak szavazatát. Ez már hazaárulás barátom, érted?? hazaárulás.
2019. febr. 3. 17:07
 28/31 A kérdező kommentje:
De akkor is miét döntsenek olyanok az én jövőmről,aki soha az életben nem járt még itt és nem is fog soha itt élni??
2019. febr. 3. 18:08
 29/31 anonim ***** válasza:
50%

"De akkor is miét döntsenek olyanok az én jövőmről,aki soha az életben nem járt még itt és nem is fog soha itt élni??"

Mert a fűrer nyomja az Erdélyi Magyaroknak hogy ő a fűrer és aki Magyar az rá szavaz, amikor meg jön a Román miniszterelnök leszedeti a parlamentről a Székely lobogót nehogy csúnyán nézzen rá a Román miniszterelnök

gyáva a leggyávább fajtából

2019. febr. 3. 19:21
 30/31 anonim ***** válasza:

"Igen, "csak" 1 mandátum. Pont annyi kellett a 2/3-hoz."

Az 5 szöri sorozatos 2/3 os győzalam nagyjából annyi, mint amikor egy csapat mindíg 2 m.-t ugrik, míg az ellenfele 50 cm-t. Nagyképű szarjancsik.

2022. jún. 2. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!