Miért vannak sokan felháborodva azon, hogy egyes ellenzéki pártok elvennék a szavazato jogot a határon túli magyaroktól? Szerintem ne azok döntsék már el a jövőmet, akik életükben nem jártak még itt.
"az a jelentős jövedelem 150 nettót jelentett, ezt is írd oda ne sumákold el"
Neeem! Bruttó 150ezret!
"Szerintem én sem szólhatok bele a román választásokba,ők se szóljanak bele a miénkbe"
A magyarországi román kisebbséghez tartozol?
Ha igen akkor lobbizz a román kormánynál, hogy szavazhass románként Magyarországról!
Ha nem akkor miért is akarnál a román szavazásban magyarként részt venni?
# 24!
Azért mert Magyarok.
Nem románok, magyarok. A határon túli szavazatok hatása elenyésző (ha csinálna is itthon és odakint valamit az ellenzék akkor még a 2/3 se ezen múlna).
"De akkor is miét döntsenek olyanok az én jövőmről,aki soha az életben nem járt még itt és nem is fog soha itt élni??"
Mert a fűrer nyomja az Erdélyi Magyaroknak hogy ő a fűrer és aki Magyar az rá szavaz, amikor meg jön a Román miniszterelnök leszedeti a parlamentről a Székely lobogót nehogy csúnyán nézzen rá a Román miniszterelnök
gyáva a leggyávább fajtából
"Igen, "csak" 1 mandátum. Pont annyi kellett a 2/3-hoz."
Az 5 szöri sorozatos 2/3 os győzalam nagyjából annyi, mint amikor egy csapat mindíg 2 m.-t ugrik, míg az ellenfele 50 cm-t. Nagyképű szarjancsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!