Miért nem látják még sokan a fától az erdőt?
Az EU mi jogom szól bele Magyarország politikájába? Erre nincs semmi joga, hogy megmondja valakinek hogyan vezesse a saját országát. Ha Orbán migránspárti lenne egyszerűen semmi baja nem lenne vele Judith Sargentininek! Vagy miért nem foglalkozik akkor Macronnal aki szemeket lövet ki? EU az tényleg saját maga ellen dolgozik. Hiába próbálja kimagyarázni meg megoldani a migránshelyzetet a gyökereknél ha szerinte a kerítés felesleges.A megoldás nagyon távoli még. Az olaj drágább ha harcok vannak ezért a helyzet megfelelő a nagyhatalmaknak. Nagyon sok migráns fog még jönni számos közgazdász meg is mondta ezt! Sőt volt már aki előre megmondta csak kinevették. Ez a videó 2009-be lett feltöltve az eredeti még régebben: [link] A balkánon rengeteg migráns van. A benzinkutakon kéregetnek például úgy, hogy kopognak az ablakon. Vagy az utcán úgy hogy még meg is érintenek.
Ha nem lenne szólásszabadság Magyarországon nem lehetnének ezek sem: Herbal Realaity, Mérce, 444.hu, Index, 24.hu és még sorolhatnám. Ezeket az oldalakat sokkal többen nézik mint a kormánypártikat. A YouTube-on ezeket el lehet érni. A mai kor tévéje már a YouTube kevesebben néznek TV-t meg hallgatnak rádiót vagy olvasnak. Aki meg azt gondolja hogy máshol kevesebb a lopás csak szolok, hogy álomvilágban él. Nincs jó diktátor csak jó propaganda.
"Egyébként hidd el ha az olaj pénznemébe Eurót vagy más pénzt akarnának bevezetni rögtön megtámadna azt"
2003 óta mikor támadta meg Iránt? Kínát mikor érte támadás az elmúlt másfél-két évben?
"Máshol okozhat háborúkat! (A cél érdekében)"
2001 óta tart a véget nem érő afganisztáni háború.
2001 óta folyamatosan emelkedett az olajára?
2011-ben volt az Arab tavasz, 2011 márciusában kezdődött és is tart a Szíriai polgárháború.
2011 óta folyamatosan emelkedett az olajára?
# 64
Azt állítottad, hogy nem terelsz, akkor a két egyszerű kérdésre, miért nem bírsz válaszolni?
Nem azt kértem, hogy írd le a videóban elhangzott dolgokat, mert azokat magam is hallottam és újra megtudom válaszolni.
nem válaszolni, hanem hallgatni.
*és újra meg tudom hallgatni.
"Ez az igazság! Nem terelek csupán csak válaszoltam"
Melyik része ad választ arra a kérdésemre, hogy 2003 óta mikor támadta meg Iránt? Kínát mikor érte támadás az elmúlt másfél-két évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!