Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Vona Gáborró...

DTR42 kérdése:

Mi a véleményetek Vona Gáborról? Szerintetek is létre lehet hozni még egy második reformkort?

Figyelt kérdés

2019. febr. 2. 08:22
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Régebben nagyra becsültem, de aztán megvették őt és a Jobbikot is kilóra, és elárulták a nemzetet.
2019. febr. 2. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első reformkort két találmány tette lehetővé : a gőzgép és a vasbeton.

Amikor legutóbb a komcsik reformálni próbáltak, akkor még azt is képesek voltak el****ni. Magyarország kimaradt a kőolaj és a robbanómotor aranykorából.

Ma az informatika korában viszont már nincsenek olyan javak, amik csak úgy feltörnek a földből, ma már nagyon nehéz áttörő gazdasági "csodákat" csinálni.

2019. febr. 2. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem nem lehet, de egyetértek azzal, hogy kellene.

Vona amúgy a videobloggjában releváns témákkal foglalkozik, és teljesen jó színvonalon. Cserébe csomó témája nem a nagyközönségnek szól akik az RTL-en meg TV2-n (vagy épp Instán meg Youtube-sztárokon) szocializálódtak. Ez néha a kommentekben is látszik, hogy csomóan odahánynak valamit, közben nem is értik hogy miről van szó. Van persze pár "mindenki számára érthető" videója is, pl. ami a herbál problémájáról szól a szegregátumokban.

2019. febr. 2. 09:26
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Vona keresi a helyét a világban, volt már nemzeti radikális, Habsburg-párti, demokrata, muszlim, de most Puzsér 2.0 akar lenni. Én becsülöm, mint útkereső embert, de ne akarjon már vezető lenni, ha azt se tudja mit kezdjen magával, és nincs kialakult világképe.
2019. febr. 2. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Mi a véleményetek Vona Gáborról?

Csalódás.

2019. febr. 2. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Kimutatta a foga fehérjét, miniszterelnök soha nem lesz már belőle.
2019. febr. 2. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Bár már nem politizál aktíva , de még mindig egy adúász a politikában. Úgy gondolom Schiffer Andrással fognak egy új pártot alapítani.
2019. febr. 2. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
ha kipihente magát,akkor én örülnék ha visszatérne.
2019. febr. 2. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Pótcselekvés. A kutya nem követi, egy szűk szektán kívül.

Nem is értem, honnan veszi magának a felhatalmazást, hogy Ő bármilyen reformkort irányítson. Szerintem először menjen el egy önismereti tréningre.

2019. jún. 1. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!