Mi a véleményetek Vona Gáborról? Szerintetek is létre lehet hozni még egy második reformkort?
Az első reformkort két találmány tette lehetővé : a gőzgép és a vasbeton.
Amikor legutóbb a komcsik reformálni próbáltak, akkor még azt is képesek voltak el****ni. Magyarország kimaradt a kőolaj és a robbanómotor aranykorából.
Ma az informatika korában viszont már nincsenek olyan javak, amik csak úgy feltörnek a földből, ma már nagyon nehéz áttörő gazdasági "csodákat" csinálni.
Szerintem nem lehet, de egyetértek azzal, hogy kellene.
Vona amúgy a videobloggjában releváns témákkal foglalkozik, és teljesen jó színvonalon. Cserébe csomó témája nem a nagyközönségnek szól akik az RTL-en meg TV2-n (vagy épp Instán meg Youtube-sztárokon) szocializálódtak. Ez néha a kommentekben is látszik, hogy csomóan odahánynak valamit, közben nem is értik hogy miről van szó. Van persze pár "mindenki számára érthető" videója is, pl. ami a herbál problémájáról szól a szegregátumokban.
Mi a véleményetek Vona Gáborról?
Csalódás.
Pótcselekvés. A kutya nem követi, egy szűk szektán kívül.
Nem is értem, honnan veszi magának a felhatalmazást, hogy Ő bármilyen reformkort irányítson. Szerintem először menjen el egy önismereti tréningre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!